Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

LORDI- Praha

Akce již proběhla!

09.09.2021

Akce již proběhla!

19:00

Roxy Prague Praha

Cena:790,-

PRODEJ VSTUPENEK LORDI- Praha -Roxy Prague Praha koupit vstupenku na LORDI- Praha -Roxy Prague Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce LORDI- Praha

POZOR! Máme nový termín vyprodaného pražského koncertu LORDI! Bude to září 2021!


Populární kapela monster z Finska LORDI už opravdu dlouho drží status SOLD OUT u koncertu, naplánovaného v rámci svého „Killectour“ pro PRAHU, Klub Roxy. Ovšem monstrum zvané Covid-19 se stalo nečekaně silným a nevypočitatelným soupeřem a zdá se, že má bohužel stále trochu navrch. LORDI to však stejně jako většina kapel nevzdávají a své dlouho plánované turné odjedou! Celé turné se podařilo přesunout na nové termíny, a tak se koncertu LORDI dočkáte i vy, fanoušci v České republice!


Aktuální desku „Killection“ představí LORDI v PRAZE, Klubu Roxy 9. 9. 2021!


Speciální hosté „Killecttour“, nově s podtitulem „Another Try“ zůstávají zachováni, a tak se můžete nadále těšit na mladé finské rockery FLESH ROXON a symphonic power-metalovou kapelu ALMANAC!

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti vč. těch VIP!

A že opravdu je na co se těšit…Mr. Lordi, mistr převleků, představí jeden ze svých dosud nejabsurdnějších a zároveň nejgeniálnějších nápadů. Koncepci kompilačního alba „Killection“, které jednoduše říká „co kdyby“ LORDI existovali už na počátku 70. let a obsahuje všechny jejich imaginární hity z různých období, zpracované s pečlivou pozorností k detailům s využitím autentických studiových vintage technologií. Takto by zněli LORDI, kdyby tehdy hráli a takto by pak vypadal materiál k vydání jejich kompilace. Samozřejmě kompilace obsahuje také jednu „zcela novou“ skladbu z roku 2019, protože to je pro kompilace typické.

Napište si nové datum pro koncert LORDI v PRAZE, Klubu ROXY – 9. 9. 2021 a věřte, že tentokrát už to vyjde!




Metalová monstra LORDI se vrací a v březnu rozpoutají v Praze pořádné peklo!

Oblíbená finská pětice maskovaných monster je na hudební scéně už od roku 1992, avšak celému světu daly o sobě Lordi vědět až v roce 2006, kdy převálcovali své soutěžící na Eurovision Song Contest a se skladbou Hard Rock Hallelujah zvítězili na plné čáře! Od té doby už se tato banda se svými chytlavými písněmi, chraplavým hlasem zpěváka, skřípavými riffy, a především hrůznými prvky při svých živelných show plné pyrotechniky na pódiu, dostala pod kůži obrovské mase fanoušků.
V loňském roce vydali LORDI své dosud nejkontroverznější album s názvem >>SEXORCISM<< se kterým vyrazili na velkolepé a jak se i ukázalo skutečně úspěšné turné po celém světě. Na to před pár dny vyšlo zbrusu nové live DVD kapely >> RECORDEAD LIVE SEXTOURCISM IN Z7<<, kde kromě živého vystoupení ve švýcarském Prattelnu, můžete najít také spoustu ohromujícího bonusového materiálu.
Maskovaní strašáci LORDI v příštím roce opět zavítají do České republiky, tak se těšte na pořádně hlučnou monster show a určitě dorazte 22. března do pražského klubu Roxy, kde vypustí LORDI na své publikum z podia opravdovou hrůzu!
Support: Flesh Roxon a Almanac.
U toho nesmíte chybět!



ULOŽIT SI TUTO AKCI





LORDI- Praha -Roxy Prague Praha

PRODEJ VSTUPENEK LORDI- Praha -Roxy Prague Praha prodej vstupenek  LORDI- Praha -Roxy Prague Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na LORDI- Praha -Roxy Prague Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci LORDI- Praha -Roxy Prague Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?