Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha

Akce již proběhla!

18.04.2020

Akce již proběhla!

Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha

Cena:100 Kč

PRODEJ VSTUPENEK LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha

Írán - Přednáška

Název přednášky: Írán není arabská země!

Islámská republika Írán bývá neprávem považována za zemi, kde snad zuří válka či projít se po ulici je nanejvýš nebezpečné. Přijďte se podívat na přednášku Vladimíra Váchala a společně tak poznat, jaký Írán ve skutečnosti je. Kdysi stará Persie je dnes nádhernou zemí s nezměrným kulturním bohatstvím. Stavby, které sahají do naší historie přes více, jak dvě tisíciletí, nejsou ničím ojedinělým, mešity z dob slavných dynastií se tyčí nejen v architektonickém klenotu, kterým je město Esfahán, ale i v mnoha dalších částech této slávou opředené země.

Nejkrásnější ale je přístup místních lidí k zahraničním návštěvníkům a jejich nezměrná pohostinnost. Nebojte se poznat Írán a nechte se okouzlit šarmem Íránců, který Vám vyrazí dech. Pro milovníky přírody pak Írán nabízí vše. Od vysokých hřebenů hor, po rozsáhlé písečné a solné pouště. V perském zálivu se leskne modrá hladina moře a okolí Kaspického moře je zas poseto políčky místních zemědělců. V neposlední řadě je pak třeba připomenout, že Írán není arabská země!

Žijí zde převážně Peršané a vězte, že například pravý perský bazar je nejen poklidný a plný rozličného zboží, ale nabízí také jedinečný a pravý náhled do orientu, jak ho známe jen z vyprávění cestovatelů!



Štítky: Přednáška / Konference, Jídlo / Nápoje, Umění, Pro děti, Workshop, Osobní rozvoj, Cestování, Stand-up

ULOŽIT SI TUTO AKCI





LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha

PRODEJ VSTUPENEK LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha

KOUPIT VSTUPENKY na LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci LiveStream: Írán - Není arabská země (Vladimír Váchal)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?