Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Chrudimi

Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim

27.08.2024

Muzeum barokních soch v Chrudimi Chrudim Školní náměstí, Chrudim

Cena:140 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim -Muzeum barokních soch v Chrudimi Chrudim Školní náměstí, Chrudim

Popis kulturní akce Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim

27. 8. 2024 úterý 19.00 Muzeum barokních soch v Chrudimi Letem smyčcovým světem Průvodcem a hvězdou mimořádného večera bude úspěšná houslistka, držitelka celé řady významných ocenění, vyhledávaná sólistka a komorní hráčka, profesorka houslové hry Konzervatoře Pardubice Iva Kramperová. Jejími hosty budou studenti Konzervatoře Pardubice. Posluchače čeká krásný večer věnovaný smyčcovým nástrojům, jeho interpreti přinesou na pódium nejen své umění, ale i nadšení a zápal pro krásnou hudbu. Účinkují: Iva Svobodová Kramperová Smyčcové kvarteto Konzervatoře Pardubice Vstupenka pro vozíčkáře a jeho doprovod je dostupná pouze přes naše obchodní oddělení. Prosím, kontaktujte nás pomocí tohoto formuláře, přikládejte naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

Zlatá Pecka, z.s. Školní náměstí 11, 537 01, Chrudim II, Česká republika


Koncert Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim v srpnu 2024.Přijďte si poslechnout úžasnou smyčcovou hudbu na koncert Letem smyčcovým světem na festivalu Zlatá Pecka v Chrudimi a nechte se unést magií jejich tónů!


Štítky: ,

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim -Muzeum barokních soch v Chrudimi Chrudim Školní náměstí, Chrudim

PRODEJ VSTUPENEK Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim -Muzeum barokních soch v Chrudimi Chrudim Školní náměstí, Chrudim

Zaslat odkaz na kulturní akci Letem smyčcovým světem - Zlatá Pecka 2024- Chrudim -Muzeum barokních soch v Chrudimi Chrudim Školní náměstí, Chrudim na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?