Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Ústí nad Labem

LAMBDA A TOMÁŠ PALUCHA

Akce již proběhla!

19.5.2023

Akce již proběhla!

20:00

Národní dům, Velká hradební 619, 400 01 Ústí nad Labem-město-Ústí nad Labem-centrum

Cena:190 Kč

Popis kulturní akce LAMBDA A TOMÁŠ PALUCHA

LAMBDA

Lambda je čtyřčlenná instrumentální stoner/post rocková kapela z Českého Krumlova, která během 6 let vydala Live session (2014), EP Space Express (2015), živé album Live in Split (2017) a první řadové album Heliopolis (2019) natočené v polském studiu Monochrom.

Pomalu nastupující songy snoubí delayové post rockové plochy s těžkými riffy. To vše spojeno melodiemi, které vás vezmou sonickou výpravu časem a prostorem. I přes to, že během poslechu neuslyšíte jediné slovo ani zpěvovou linku, Lambda vypráví svou hudbou příběh srozumitelným a nevšedním jazykem pro spoustu posluchačůnapříčsvětem.

TOMÁŠ PALUCHA

Hudba jako magie, zvuková alchymie, která posluchače očaruje a nepustí. Projekt vzešlý z prostředí české hardcore scény, hudebněovšem otočený od hlučných kytar směrem k nedořčeným vyprávěním a atmosférickým instrumentálním plochám inspirovaných krautrockem, ambientem a ranným post-rockem. Kapela má za sebou několik releasů, posledními v řadějsou ceněná LP Guru (Silver Rocket / 2016) a Čaro (Day After Records /2018).



ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.vstupenkyusti.cz/cs/akce/2040-lambda-a-tomas-palucha


Zaslat odkaz na kulturní akci LAMBDA A TOMÁŠ PALUCHA -Národní dům, Velká hradební 619, 400 01 Ústí nad Labem-město-Ústí nad Labem-centrum na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?