Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty ve Vyškově

Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov

Akce již proběhla!

19.04.2024

Akce již proběhla!

SPACE KLUB, náměstí Svobody 22/17, Vyškov

Cena:300 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov -SPACE KLUB, náměstí Svobody 22/17, Vyškov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov

Koncert DARK GAMBALLE



Zveme vás na křest nového alba Dark Gamballe "Dobrý lhář" v klubu Space ve Vyškově, Dědicích. Jako ctění hosté vystoupí legendární Ostravská mlátička Malignant Tumour a dance metaloví Denoi z Brna! ???? Dark Gamballe je crossoverová kapela hrající od počátku devadesátých let, mající na svém kontě 14 studiových alb a stovky koncertů. Velkou zbraní skupiny je dokonale vybroušený zvuk, špičkové výkony všech muzikantů, hitové ambice písní, které jsou podpořeny neopakovatelnou rozmanitostí a fantazií, skvělými českými texty a precizním vokálem. Několik jejích alb, včetně aktuální desky Romance panenky a kladiva, bylo nominováno mezi tři nejlepší Rockové počiny roku v prestižní anketě Akademie populární hudby ANDĚL. Aktuální deska též získala ocenění Album roku 2021 na Českých výročních rockových Cenách Břitva. Pravidelně se účastní největších domácích festivalů Masters of Rock, Metalfest a spousty dalších... DENOI je čtyřčlenná moderní rocková skupina, založena roku 2015 v Brně. Hlavní vizí jsou živá vystoupení a poutavá show. V současnosti vystupují na různých místech České republiky v Polsku a na Ukrajině.

Mají za sebou také účast na velkých evropských festivalech jako “Woodstock Poland”, ukrajinský “Faine Misto” nebo support pro skupinu Disturbed v Praze. V roce 2022 se kapela vydává na miniturné s vítězem Eurovize Kalush Orchestra a Horkýže slíže. https://www.youtube.com/watch?v=AI9JzZRMWXU https://www.youtube.com/watch?v=orqdzqDL2 MALIGNANT TUMOUR působí na hudební scéně od roku 1991 a byl jednou z prvních kapel hrajících extrémní podobu metalu v ČR. Za svou třicetiletou kariéru mají na svém kontě přes 1000 koncertů na třech světových kontinentech a řadu kvalitních a uznávaných hudebních nosičů, z nichž desky IN FULL SWING (2008), EARTHSHAKER (2010) a THE METALLIST (2016) získaly vysoce kladný ohlas kritiky, což bylo mimo jiné ohodnoceno i soškou Anděla v kategorii Hard and Heavy. Bystrému posluchači jistě neunikl důraz na netradiční videoklipy, z nichž jeden získal ocenění „videoklip desetiletí“. V současné sestavě (Bilos – kytara/zpěv, Šimek basa/zpěv, Bohdič bicí, Korál kytara/zpěv) trhají koule, nakopávají prdele a hlavně prezentují zbrusu novou porci jejich špinavého metalického rock´n´rollu v podobě nové desky THE METALLIST(2016). A příběh pokračuje… https://www.youtube.com/watch?v=0Uv4WBBj9VI https://www.youtube.com/results?search_query=malignant+tumour


Koncert DARK GAMBALLE v dubnu 2024 ve Vyškově




Štítky: Rock

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov -SPACE KLUB, náměstí Svobody 22/17, Vyškov

PRODEJ VSTUPENEK Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov -SPACE KLUB, náměstí Svobody 22/17, Vyškov

KOUPIT VSTUPENKY na Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov -SPACE KLUB, náměstí Svobody 22/17, Vyškov

Zaslat odkaz na kulturní akci Křest nového alba DARK GAMBALLE- koncert Vyškov -SPACE KLUB, náměstí Svobody 22/17, Vyškov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?