Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Ústí nad Orlicí

KPH 20/21 Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová

Akce již proběhla!

08.02.2022

Akce již proběhla!

Malá scéna, Sadová 156, Česká Třebová

Cena:150 Kč

PRODEJ VSTUPENEK KPH 20/21 Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová -Malá scéna, Sadová 156, Česká Třebová

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce KPH 20/21 Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová

Leoš Čepický – velmi úspěšný český houslista. Několikrát se zúčastnil festivalu Smetanova Litomyšl. Vyučuje hru na housle na HAMU v Praze, v září 2010 byl jmenován vedoucím její strunné katedry. Již během svých studií se stal primáriem světově uznávaného Wihanova kvarteta, jehož členem je dodnes.

Michal Kaňka – jeden z nejvyhledávanějších violoncellistů v Evropě. Na svém kontě má více než 40 sólových CD. Již 32 let je aktivním členem světově uznávaného Pražákova kvarteta a od dubna 2017 je také violoncellistou úspěšného Wihanova kvarteta.

Ivan Klánský – patrně nejuznávanější český klavírista současnosti. Své interpretační zkušenosti úspěšně propojuje se svou pedagogickou činností.  Člen světoznámého Guarneri Tria Prague. Jeho pedagoggická činnost dala světu nastupující klavírní hvězdy Iva Kahánka a Martina Kasíka.

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji v Inf. centru Městského muzea a 1 hodinu před začátkem u pokladny.



Štítky: Hudba, Jazz / Blues / Klasika

ULOŽIT SI TUTO AKCI





KPH 20/21  Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová -Malá scéna, Sadová 156, Česká Třebová

PRODEJ VSTUPENEK KPH 20/21 Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová -Malá scéna, Sadová 156, Česká Třebová

KOUPIT VSTUPENKY na KPH 20/21 Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová -Malá scéna, Sadová 156, Česká Třebová

Zaslat odkaz na kulturní akci KPH 20/21 Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský- Česká Třebová -Malá scéna, Sadová 156, Česká Třebová na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?