Úvod  -> Festivaly na Vysočině  ->  Festivaly ve Žďáru nad Sázavou

KoresponDance Žďár nad Sázavou

Akce již proběhla!

16.07.2021-18.07.2021

Akce již proběhla!

Zámek 8/8


Popis kulturní akce KoresponDance Žďár nad Sázavou

KoresponDance opět rozvlní Žďár nad Sázavou

Festival, který se vždy konal zejména open-air, si publikum tentokrát užije venku celý.  Devátý ročník KoresponDance 2021 přinese festivalovou atmosféru i bezpečné komorní prostředí. 

 

KoresponDance vyvrcholí o víkendu od 16. do 18. července na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Program je koncipovaný jako několik malých uzavřených festivalů vždy pro limitovaný počet diváků. Diváci budou moci v průběhu tříhodinového bloku zhlédnout tři představení, v mezičase bude hrát kapela, k dispozici budou i stánky s občerstvením. Takové bloky se během víkendu odehrají celkem čtyři, jeden v pátek, dva v sobotu a jeden v neděli.

 

Na koho se těšit?

Velkou událostí budou první reprízy open-air show Etta Ermini Dance Theatre: OQDA. Divákům se také představí performerské duo Gracie May Marshall a Cristian Fierro. Ti předvedou Fling – hravý a emocemi nabitý duet hula hoop tanečnice a akrobata. Dánská tanečnice a performerka Tilde Knudsen předvede ve svém zpracování poctu nerozumu, fantazii a anarchii prostřednictvím Asterions Hus: Alenka v říši divů. Uvidíte i Benjamina Richtera v představení TAKTiL.Dechberoucím zážitkem bude sólo jednoho z nejúspěšnějších australských tanečníků současnosti Jamese Batchelora, jehož performance HYPERSPACE byla v roce 2019 zařazena mezi dvacet nejlepších tanečních představení v Evropě.

 

Bohatý bude i doprovodný program

Pořadatelé KoresponDance mysleli i na naše nejmenší. Připravili proto několik tvůrčích workshopů, kde se fantazii meze nekladou. Mezi jednotlivými představeními budou hrát kapely Drama Jazz Band, The Manuscha či Free Balkan Quintet. V Letním tanečním kině se budou promítat filmy.

Přijďte si užítvíkend naditý kulturou a zábavou, vyrazte 16., 17. anebo 18. července do Žďáru nad Sázavou a nechte se unášet na inspirativních vlnách festivalu KoresponDance.

Více informací na www.korespondance.cz



ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.korespondance.cz


Zaslat odkaz na kulturní akci KoresponDance Žďár nad Sázavou -Zámek 8/8 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?