Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Ústí nad Orlicí

Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec

Akce již proběhla!

05.09.2020

Akce již proběhla!

18:00

Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec

Cena:450,-

PRODEJ VSTUPENEK Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec koupit vstupenku na Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec

Koncem tradičním zářiovém termínu se měl odehrát Den pivovaru Vysoký Chlumec, ale osud letních festivalů zřejmě potká i tyto velkolepé slavnosti.

Ale o živou hudbu v unikátním prostředí pivovaru nepřijdete! V sobotu 5.9. se zde odehraje samostatný koncert Škwor pro limitovaný počet návštěvníků.

 

Populární skupina, která dokáže vyprodat i O2 arénu, dorazí s celým setlistem samostatného koncertu. Tedy kromě typických hitů Mý slzy neuvidíš, Sraž nás na kolena, Vyvolenej, Síla starejch vín dojde i na hodně písní z nové tvorby, třeba jako Pokřivenej pohled. Koncert má omezenou kapacitu, tak neváhejte se zakoupením vstupenek, a dorazte na jeden z mála letošních open airů ochutnat pivo přímo od zdroje. 



Další koncerty skupiny Škwor
Oficiální web skupiny Škwor: http://www.skwor.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec



PRODEJ VSTUPENEK Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec prodej vstupenek  Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec

Zaslat odkaz na kulturní akci Konert Škwor -Vysokochlumecké koncertní léto- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?