Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Hodoníně

Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov

Akce již proběhla!

02.10.2021

Akce již proběhla!

Kino Panorama, Svatoborská 671/19, Kyjov

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov -Kino Panorama, Svatoborská 671/19, Kyjov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov

Koncert v kinosále

Zvíře jménem Podzim je mnohočlenná „superskupina“, kterou dal dohromady písničkář Jakub König, známý jako Kittchen. Jméno projektu si spolu s ilustrací situace poznamenal při jedné procházce pražskou Stromovkou, kde ho přepadla „nečekaná úzkost, se kterou si vůbec nevěděl rady“.

Svoje pochybnosti, pocity i přání začal formulovat s pomocí elektronického producenta Aid Kida, cellistky Terezie Kovalové, zpěvačky a klavíristky Marie Kieslowski a dalších zkušených muzikantů. Mnohohlavý hudební kolektiv Zvíře jménem Podzim vydal v roce 2017 u Indies Scope eponymní album. Ve stejné době vyšla u nakladatelství Paseka i stejnojmenná bohatě ilustrovaná kniha Jakuba Königa.

Během roku 2018 se o Zvířeti jménem Podzim začalo mluvit i díky intenzivním koncertům, doprovázeným osobitými projekcemi a nadšenými ohlasy návštěvníků. Píseň Černou zazněla v úspěšném českém filmu Úsměvy smutných mužů, který podle knihy Josefa Formánka natočil Dan Svátek.

21. září 2019 vyšlo druhé album Září. Hned po vydání sklidilo nadšené ohlasy u kritiky i posluchačů. Podzimní koncerty, tentokrát rozkročené od Drážďan po Bratislavu, byly z velké části vyprodané. Září se umístilo na předních místech v několika anketách a získalo nominaci na cenu Anděl 2019 ve třech kategoriích.

V červnu 2020 si pak členové kapely převzali dvě Ceny Anděl za rok 2019 – v kategorii Objev roku a Alternativa & elektronika.

Kde: Kino Panorama, Svatoborská 671, Kyjov

Vstupné: 250 Kč předprodej | 300 na místě

Koncert probíhá v rámci FILMOVÉHO FESTIVALU KYJOGRAF (https://www.kyjograf.cz/) [v závorce odkaz na náš web, stejně jako loni]

Doporučujeme zakoupit akreditaci, která Vás opravňuje ke vstupu na všechny projekce a koncerty. Akreditace můžete zakoupit ZDE [ZDE ať je odkaz na koupi akreditace na webu kina]

 



Štítky: Hudba, Elektronika

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov -Kino Panorama, Svatoborská 671/19, Kyjov

PRODEJ VSTUPENEK Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov -Kino Panorama, Svatoborská 671/19, Kyjov

KOUPIT VSTUPENKY na Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov -Kino Panorama, Svatoborská 671/19, Kyjov

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert: Zvíře jménem podzim | Kyjograf 2021- Kyjov -Kino Panorama, Svatoborská 671/19, Kyjov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?