Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Chrudimi

Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022

Akce již proběhla!

06.08.2022

Akce již proběhla!

18:00

Amfiteátr Rychtář Hlinsko

Cena:590,-

PRODEJ VSTUPENEK Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko koupit vstupenku na Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022

Koncert původně plánovaný na 18.06.2022, následně 15.07.2022 se přesouvá na nový termín konání 06.08.2022. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. 

Přátelé, omlouváme se za dvě informace o změně termínu v krátké době. Ale nakonec se nám pro Vás podařilo dohodnout vystoupení kapely Traktor v Hlinsku ještě na letošní léto. Bude to v sobotu 6.8. společně s kapelami Walda Gang a Horkýže Slíže.

 

Po dvou letech skončilo turné Monster Meeting, které kapelu i fanoušky provedlo událostmi posledních dvou let. To byl také poslední tah na Šachoffnici, kterým se uzavřela úspěšná etapa dosavadní úspěšné koncertní cesty Traktoru.

Ale šach-matem nic nekončí, naopak! Traktor svoji hru hraje dál a zve fanoušky na největší turné v jeho historii! Ke zveřejněnému výročí 20 let na ostravském zimním stadionu přidává další halové a open air koncerty! Kostky jsou tedy vrženy a v prodeji jsou nyní lístky na turné k novému albu. To nese název Sedmá strana kostky a již nyní je oceněné zlatou deskou. Kapela na tour přiveze nejen songy z nového alba a osvědčené hity, ale i poctivou a zároveň velkolepou rockovou show!

 


Koncert TRAKTOR v srpnu 2022 v Hlinsku




Další koncerty skupiny Traktor
Oficiální web skupiny Traktor: http://www.traktor-rock.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko



PRODEJ VSTUPENEK Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko prodej vstupenek  Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert TRAKTOR- Hlinsko- OPEN AIR TOUR 2022 -Amfiteátr Rychtář Hlinsko na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?