Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Náchodě

Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov

Akce již proběhla!

03.08.2022

Akce již proběhla!

Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov

Cena:190 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov -Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov

Duo Mário Bihári a David Fiedler je eklektické spojení hlasů, nástrojů, žánrů a hudebních vlivů. Na svých koncertech se svobodně pohybují mezi romskou hudbou, jazzem, R'n'B a world-music. David doprovází Máriovu autorskou hudbu a naopak, zpěvy a vokály střídají procítěná instrumentální sóla.

Mário Bihári brázdí jak česká a slovenská, tak i mezinárodní pódia (Indie, USA, Alžírsko, Německo a mnoho dalších zemí) už 22 let. Spolupracoval či nadále spolupracuje s umělci jako Zuzana Navarová, Bára Hrzánová, Jana Kirschner, Honza Vančura, kapela Buty, nebo projekt Gadjo.cz.
Ve svých sólových vystoupeních zpívá a virtuózně hraje na akordeon a na klavír a propojuje své romské kořeny s vlivy jazzu, latinskoamerické hudby, worldmusic a pop music.

David Fiedler je jazzový zpěvák a kytarista původem z východních Čech. David strávil dobrodružný rok života v Irsku, kde se živil hraním po barech a klubech, což jeho hudební hledání sebe sama ovlivnilo stejně výrazně, ne-li více, než celá šestiletá doba studií na Pardubické konzervatoři. V současné době působí v několika různých hudebních projektech - v duu s kytaristou Milošem Dvořáčkem, v duu s perkusistou Standou Vítem a také jako člen současné sestavy kapely Plavci v čele s Honzou Vančurou.



Štítky: Hudba, World music / Ethno / Folk, Jazz / Blues / Klasika

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov -Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov

PRODEJ VSTUPENEK Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov -Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov

KOUPIT VSTUPENKY na Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov -Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert ArtCafé Open air: Mário Bihári & David Fiedler- Broumov -Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?