Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Opavě

KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava

Akce již proběhla!

23.06.2022

Akce již proběhla!

19:30

Nymburské šapito Opava Opava

Cena:490,-

PRODEJ VSTUPENEK KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava koupit vstupenku na KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava

Akce byla zrušena, vstupné se vrací v místě zakoupení. Pro online platbu vyplňte FORMULÁŘ ZDE!


Komunál, dříve Komunální odpad, je rock-metalová kapela z Chlumce nad Cidlinou založená v roce 1992. Lídrem skupiny je zpěvák Luboš Suchánek. Další členové kapely jsou Jarda Bárt Novák, David Hlaváček, Pavel Erny Hanuš, Filip Litera, Radek Plachetka.


Tlustá Berta vznikla na podzim roku 1991. Přesné datum vzniku si nikdo z nás(z jasných důvodů) nepamatuje. Proto také všem říkáme,že to bylo v roce 1992 (existuje zřetelná nahrávka na níž je uveden datum, poznámka autora).

Původní sestava byla čtyřčlenná : Jiří Konečný – bicí, zpěv Vladimír Masař – basa Vladimír Štefl – kytara, zpěv Zdeněk Ledvinka kytara, zpěv A tak nám to vydrželo asi půl roku. Po prvním koncertu nám došlo, že bez sólového zpěváka to nepůjde, a po chvíli přemlouvání se k nám přidal frontman Petr Kozlovský. V této sestavě jsme natočili demo“ Tlustá Berta – To je kus!“ Jezdili jsme po tancovačkách a řešili známé dilema, které pravděpodobně řeší každá kapela, chlastat nebo ne. Zpočátku se nám zdálo, že zvolení referenta přes alkoholické nápoje byl dobrý nápad, jenže se to vždycky zvrhlo a lítost referentova utopená v rumu nás utvrzovala v tom, že se tahle válka vyhrát nedá! Určitý posun vpřed byla společná vystoupení s Kabátama, když vrcholem bylo natočení živé nahrávky „Tlustá Berta – Živě“. Hráli jsme dál se střídavými úspěchy repertoár složený půl na půl vlastní- převzaté, kde jasně dominovaly skladby od AC/DC.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava

PRODEJ VSTUPENEK KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava prodej vstupenek  KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava

Zaslat odkaz na kulturní akci KOMUNÁL/NYMBURSKÉ ŠAPITO/- Opava -Nymburské šapito Opava Opava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?