Úvod  -> Koncerty na Vysočině  ->  Koncerty ve Žďáru nad Sázavou

KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí

Akce již proběhla!

14.10.2022

Akce již proběhla!

19:00

Jupiter Club Velké Meziříčí

Cena:0,-

PRODEJ VSTUPENEK KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí koupit vstupenku na KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí

Akce původně plánovaná na 28.04.2022 se přesouvá na nový termín konání 14.10.2022 z důvodu nemoci interpreta. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.


Známá režisérka a spisovatelka Karin Krajčo Babinská, její manžel Richard Krajčo a rodinný TALKSHOWRECITÁL o tom, “jak to vidí ona, aneb on to vidí často jinak”. Pokec, zábava, domácí pohoštění, akustická kytara, kopák, písně kapely Kryštof a možná i nějaké to překvapení.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí

PRODEJ VSTUPENEK KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí prodej vstupenek  KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí

Zaslat odkaz na kulturní akci KECIČKY A PÍSNIČKY/RODINNÝ TALKSHOWRECITÁL/- Velké Meziříčí -Jupiter Club Velké Meziříčí na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?