Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

KARNIVOOL- koncert Praha + special guest THE OCEAN COLLECTIVE

Akce již proběhla!

29.01.2023

Akce již proběhla!

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Cena:770 Kč

PRODEJ VSTUPENEK KARNIVOOL- koncert Praha + special guest THE OCEAN COLLECTIVE -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Popis kulturní akce KARNIVOOL- koncert Praha + special guest THE OCEAN COLLECTIVE

ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ. PŮVODNĚ PALÁC AKROPOLIS - NOVĚ ROXY
 
 
ZMĚNA TERMÍNU Z 19.9.2021 / 13.5.2022 NA 29.1.2023
 
Australští rockoví architekti KARNIVOOL jsou nuceni přeložit své nadcházející jarní turné na leden 2023.
Vaše již zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti pro nové datum: 29.1.2023.
Děkujeme vám za vaši trpělivost.
Obscure team
 
 
Rockoví intelektuálové Karnivool hlásí nové album a po šesti letech se vrátí do Prahy.
 
Vzhledem k jejich třem úspěšným koncertům nejsou protinožci Karnivool českému publiku neznámí. Poprvé se v Praze představili před Stone Sour, ale ani ne za rok se vraceli zpět jako headliner. A do roka se situace opakovala. Australská pětice ve své tvorbě popírá konvence, nenechává se svazovat a tne do živého. Emotivností své hudby rozhodně.
Dnes už tvrdě-rocková formace z Perthu svou hudbou již od r. 2005, co vyšel debut „Themata“, reprezentuje takovou malou revoluci. Naplánovanou, leč neřiditelnou. Silnou rytmiku a chytlavou nevtíravou melodičnost doprovází osobitý, frenetický zpěv a zásadním tu vedle emocí je živelnost. Sázka na tyto karty Australanům přináší kýžené ovoce a u druhého alba „Sound Awake“ jim svět již padá k nohám. Nevelebí je pouze světová novinářská obec (Rolling Stone, Billboard Magazine, Kerrang! ad.) a nadšené ovace publika, šílenství okolo Karnivool doprovází i superlativy na jejich dynamizující a uhrančivé koncerty, kde prostě vypustíte duši a necháte kaluž potu, ale jejich hudba nachází i spoustu následovníků.
Karnivool baví prozkoumávat a odhalovat. Ani u třetího alba „Asymmetry“ se nic nemění. Muzikantsky silně vyspělí Karnivool se na něm otevřeli a nechali nahlédnout hodně do svých niter, ale předtím často zatěžkané a tvrdší kompozice odklonili k jemnějšímu, řekněme dospělejšímu tónu. Nicméně přemýšlivost i neočekávatelnost, která v jejich podání uspokojí i náročné posluchače, je stále kompoziční alfou a omegou, takže se vše v jejich tvorbě jen tak nějak prohloubilo, což však zapříčinilo otupění naostřených hran.
Často se ve spojitosti s těmito australskými architekty mluví o konexi s progresivními titány Tool. Jistěže. Hypnotismus, dominantní rytmus i gradování mají společné. Karnivool jsou však osobnější, jejich písně nejsou odtažité a dokáží si s posluchačem i návštěvníkem jejich koncertů vytvořit a navázat vztah. Vedle intelektuálního bloumání a technických fines dokáží i skvěle pobavit.
Jejich koncert tak po pěti dlouhých letech bude jednou z nejlákavějších událostí publika, které směřuje za nevyhraněnou hudbou, jíž není cizí náročnost, ale přitom nepostrádá rockový drive ani lákavý rajc.
Pořadatel
Obscure Promotion s.r.o. Na Harfě 916/9a, 190 00, Praha, Česká republika
 
Poplatky
Cena zahrnuje servisní poplatek.

Koncert KARNIVOOL v lednu 2023 v Praze + special guest THE OCEAN COLLECTIVE




ULOŽIT SI TUTO AKCI





KARNIVOOL- koncert Praha + special guest THE OCEAN COLLECTIVE -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

PRODEJ VSTUPENEK KARNIVOOL- koncert Praha + special guest THE OCEAN COLLECTIVE -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci KARNIVOOL- koncert Praha + special guest THE OCEAN COLLECTIVE -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?