Úvod  -> Festivaly ve Středočeském kraji  ->  Festivaly v Praze-západ

Jurkovič Open Air 20223- Jílové u Prahy- Michal Prokop, Ivan Hlas Trio, Flamengo Reunion Session, Barbora Poláková, Krausberry a další

Akce již proběhla!

16.7.2022

Akce již proběhla!

15,30

Jílové u Prahy

Cena:490,-

Popis kulturní akce Jurkovič Open Air 20223- Jílové u Prahy- Michal Prokop, Ivan Hlas Trio, Flamengo Reunion Session, Barbora Poláková, Krausberry a další

Jurkovič Open Air v sobotu 16. července v Jílovém u Prahy!

 

Na letošním Jurkovič Open Air 2022 bude jedna hvězda střídat druhou! Návštěvníci festivalu se mohou těšit na Michala Prokopa, Ivana Hlase Trio, Flamengo Reunion Session, Barboru Polákovou, Krausberry, Fusion Eichler Trio a mnoho dalších!

 

Za dobu od svého vzniku si vydobyl pevné místo mezi festivaly nejen díky skvělé atmosféře v příjemném parku města, ale hlavně promyšlenou dramaturgií. Nejinak tomu bude i v tomto roce.

JURKOVIČ OPEN AIR vznikl na počest bluesmana a výrobce kytar Petera Jurkoviče. Během hudebního svátku, který se koná v sobotu 16. července 2022 se na dvou scénách vystřídá desítka účinkujících. Za všechny jmenujme legendární Flamengo, které připomene padesáté výročí desky Kuře v hodinkách, Krausberry, Ivana Hlase, Michala Prokopa, ale i o generaci mladší hudebníky The Bladderstones, zpěvačku a herečku Báru Polákovou.

A navíc: Jílovské regionální muzeum připravilo unikátní výstavu elektrických kytar, které vznikly v tomto historickém městě za posledních 25 let. Nástroje z Jílového vlastní i takové hvězdy jako Jeff Beck nebo Billy Gibbons (ZZ TOP). Výstava provede návštěvníky výrobou kytary od výběru dřeva až po naleštěný finální výrobek. Připomene hlavně jejich autora – kytaráře Petera Jurkoviče.

Výstava bude v den konání festivalu Jurkovič Open Air 2022 zpřístupněná všem návštěvníkům akceVstupenky lze zakoupit v síti GoOut, nebo na místě.

https://goout.net/cs/jurkovic-open-air-2022/szjjtjs/


Jurkovič Open Air v červenci 2022 Jílové u Prahy




ULOŽIT SI TUTO AKCI





zdenek.broucek@gmail.com
https://goout.net/cs/jurkovic-open-air-2022/szjjtjs/


Zaslat odkaz na kulturní akci Jurkovič Open Air 20223- Jílové u Prahy- Michal Prokop, Ivan Hlas Trio, Flamengo Reunion Session, Barbora Poláková, Krausberry a další -Jílové u Prahy na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?