Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Ostravě

JOLLY JOKER & P.B.U. + Charon /support/, Hudební Bazar, Ostrava

Akce již proběhla!

29.10.2022

Akce již proběhla!

20:00

Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava


Popis kulturní akce JOLLY JOKER & P.B.U. + Charon /support/, Hudební Bazar, Ostrava

JOLLY JOKER & P.B.U. + Charon /support/
Multifunkční JOLLY JOKER! Znamenitý hudební zážitek, napříč všemi žánry, s nasazením zuřivých kojotů, srdcem v undergroundu, skvělí muzikanti, s víc než bohatou hudební historií. Stručné bio níže a my se už teď moc těšíme.
Jolly Joker and The Plastic Beatles Of The Universe je legendární hudební formace, která jednoznačně patřila mezi největší klubové koncertní atrakce 90. let a i v současné době úspěšně působí na tuzemské hudební scéně a stále má publiku co nabídnout. Kapelu od počátku jejího vzniku tvoří trojice muzikantů, která disponuje neutuchajícím množstvím energie, entuziasmem a hudební vynalézavostí. Frontman a zakládající člen Petr Kumandžas (od roku 1988 člen nejvýznamnější kultovní kapely 70. a 80. let Plastic People of The Universe), je osobitým vokálem, využívajícím techniku, která umožňuje vrstvení a střídáním různých hlasových poloh. Rozmanité je i žánrové rozpětí kapely. Muzikanti zde trefně kloubí vlivy etna, funky, reggae, hip hopu, popu, metalu a hard core.
Charon
"Jokery" jistě znamenitě podpoří znovu se navrátivší klenot kopřivnické "hardcorové" scény 90. let 


ULOŽIT SI TUTO AKCI





pupet@seznam.cz
https://www.facebook.com/events/784594779523095/?ref=newsfeed


Zaslat odkaz na kulturní akci JOLLY JOKER & P.B.U. + Charon /support/, Hudební Bazar, Ostrava -Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?