Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Ostravě

Joe Karafiát Trio v Hudebním Bazaru, Ostrava

Akce již proběhla!

3. 11. 2022

Akce již proběhla!

20:00

Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava


Popis kulturní akce Joe Karafiát Trio v Hudebním Bazaru, Ostrava

Joe Karafiát Trio v Hudebním Bazaru!
JOE KARAFIÁT TRIO
Joe Karafiát alias Joe Carnation je univerzální kytarista a originální skladatel. V roce 1980 emigroval do Londýna. Po dvou letech opustil Anglii a usadil se v Kanadě, kde hrával s různými hudebníky. Hudbě se věnuje víc jak třicet let a po celou dobu hudební kariéry se drží v linii undergroundu. Působí jako kytarista, zpěvák a skladatel nejen Garáže a Garage, Domácí kapely, a zejména člen proslulých The Plastic People Of The Universe. Co je zpátky v Čechách toho stihl neuvěřitelně mnoho. S Mejlou Hlavsou pracoval na legendárním projektu Šílenství, složeném ze skladeb, které překračovaly stylové hranice Plastic People. S Filipem Topolem a Vráťou Brabencem si střihl nedoceněný experiment Konec léta. Jako producent se podepsal na řadě legendárních nahrávek pražských post-novovlnných skupin. Ale nejvíc ho známe z hraní v Joe Karafiát Bandu, svérázné a těžko definovatelné kapele, v níž se snoubí všechno, co přinesl rock od šedesátých let dodnes.
„Joe je supermuzikant, na jehož songy hledíme my, Američané, a vůbec všeobecně kytaristé zbytku světa s radostí z hudby – s nekončícím překvapením i temnými momenty. Joe je prostě klasický Kanaďan,“ dodává s úsměvem Oskar Petr.
Vystoupení bude pro příznivce poctivého kytarového umění velkým zážitkem.


ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.facebook.com/events/609374383997125


Zaslat odkaz na kulturní akci Joe Karafiát Trio v Hudebním Bazaru, Ostrava -Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?