Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Infinity & Vivian v Klubu 007 na Strahově

Akce již proběhla!

23.2.2023

Akce již proběhla!

19:00

Chaloupeckého 1903/6 Praha 6, 169 00

Cena:150 Kč

Popis kulturní akce Infinity & Vivian v Klubu 007 na Strahově

Ve čtvrtek 23. 2. se uskuteční koncert pražské kapely Infinity a kapely Vivian, která k nám zavítá z Broumova. Koncert proběhne ve strahovském Klubu 007. Klub je nejdéle fungujícím rockovým klubem v Praze. Je to domov několika žánrů a českých kapel. Klub otevíráme v 19.00. Vivian hrají od 20.00 a Infinity od 21.00.

 

Infinity mladá pražská kapela hrající podmanivý pop-rock s chytlavými melodiemi, charakteristickými kytarovými sóly a osobitými českými texty. Autorem většiny písní je frontman kapely, Jan Kundrát. Infinity vznikli v roce 2016 ve zkušebně v pražských Vršovicích a již tři měsíce nato odehráli svůj první koncert v klubu Mandragora na Vinohradech. Následovaly roky poměrně intenzivního koncertování v dalších klubech, na venkovních i vnitřních akcích, soutěžích i menších festivalech či v pražském sále Lucerna, kde kapela zahrála na maturitním plese Gymnázia Opatov. V současné době Infinity hrají v sestavě Jan Kundrát, Tomáš Šulc, Petr Kuděj, Michal Lipert a Josef Kovařík. Můžete se těšit na jejich novou písničku Ve tmě mě veď či Covide, čau!

 

Vivian je čtyřčlenná formace z východočeského Broumova, která si svou tvorbu zakládá na českých textech a žánrově se řadí mezi rock s prvky popu a elektroniky.  Za dobu svého působení stihla vyhrát několik talentových soutěží, mezi nejznámější patří Skutečná liga a Šance Muzikus. Následně vystoupila na mnoha předních festivalech a vydala dvě studiová alba. Za poslední roky má na svém kontě několik singlů, které se umístily na rockových rádiích, spoustu odehraných koncertů a jednou z jejích specialit je, že si každoročně sama pořádá turné po letních táborech, kde se potkává se svými fanoušky. 

 

Lístky jsou již v předprodeji na GoOutu! https://goout.net/cs/listky/infinity+vivian/frgr/



ULOŽIT SI TUTO AKCI





eva@evabrunclikova.cz
https://fb.me/e/2asZyKKHs


Zaslat odkaz na kulturní akci Infinity & Vivian v Klubu 007 na Strahově -Chaloupeckého 1903/6 Praha 6, 169 00 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?