Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Pardubicích

ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024

16.10.2024

19:00

Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice

Cena:950,-

PRODEJ VSTUPENEK ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice koupit vstupenku na ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024

Koncert Ilony Csákové



TORNERO TOUR 2024 je dlouhodobě připravované Československé koncertní turné zpěvačky Ilony Csákové.

Jedná se o vůbec první turné po 25. letech a samotný název „Tornero“ v doslovném překladu znamená „Vrátím se“. Turné bude probíhat po dobu jednoho měsíce, a to od 1. října 2024 až do 31. října 2024.
 

Ilona Csáková je přední česká zpěvačka, působící na hudební scéně již desítky let. Začátek její kariéry je spojen s kapelou Laura a její tygři, se kterou natočila tři řadová alba. V roce 2020 vydala nové album s názvem "Jemně půl".

Na cenách Grammy získala cenu Objev roku za rok 1993 a cenu v kategorii Střední proud za rok 1996. V anketě Český slavík se třikrát stala stříbrnou a jednou bronzovou slavicí. Je držitelkou zlaté desky za album Pink. Zlaté a platinové desky v Česku ale také zlaté, platinové a dvojplatinové desky na Slovensku za album Modrý sen a také zlaté desky v ČR a SR za album Blízká i vzdálená. V roce 1998 se stala nejprodávanější českou zpěvačkou.

Mezi její nejznámější hity patří například: Proč mě nikdo nemá rád, Amsterdam, Tornero, Jedno tajemství, Pink a další.


Ilona Csáková během své hudební kariéry účinkovala také v řadě muzikálů. Její nejznámější role je role Kleopatry, ve známém muzikálu Kleopatra.

 


Vstup na akci od 18:00.
Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.
 

V.I.P. - Meet & Greet vstupné obsahuje sezení v první řadě u podia, po koncertu osobní setkání s Ilonou Csákovou. Dále také podepsané CD a dárkové předměty.
 

Zákaz fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu koncertu.


Koncert Ilony Csákové v říjnu 2024 v Pardubicích




ULOŽIT SI TUTO AKCI





ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice

PRODEJ VSTUPENEK ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice prodej vstupenek  ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice

Zaslat odkaz na kulturní akci ILONA CSÁKOVÁ- koncert v Pardubicích- TORNERO TOUR 2024 -Palác Pardubice - Kongresový sál Pardubice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?