Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Teplicích

Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice

Akce již proběhla!

12.11.2021

Akce již proběhla!

KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice -KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice

Ida Nielsen - baskytarová klinika

Ida vám během svého, až 90ti minutového workshopu předvede nejtajnější basový fígle a postupy, zodpoví vám na vaše otázky a určitě se s vámi i ráda vyfotí :-)

Ida Nielsen byla zařazena mezi Top 10 světových baskytaristů v rámci hlasování Music Radar v roce 2019, společně se Stanley Clarkem a Victorem Wootenem. Po bohu hudební ikony Prince hrála od roku 2010, kdy ji pozval v Minnesotě na jam session, až do jeho předčasného konce.

Připojila se ke kapele The New Power Generation a 3rd Eyed Girl se kterou absolvovala téměř dvouleté světové turné. S Princem odehrála také mnoho vystoupení v televizních pořadech.

Ida Nielsen popisuje hraní s touto legendou jako největší hudební zážitek, který ji ovlivnil na léta dopředu. Po mnohaleté spolupráci s Princem, kterou v roce 2016 ukončila jeho smrt, se Ida Nielsen zaměřila na sovu sólovou dráhu, a v tomtéž roce jí vyšlo její třetí album TurnItUp, se kterým koncertovala po Evropě, Asii, USA, Africe a Austrálii. Toto album Nielsen nejen celé napsala a produkovala, ale i sama zaranžovala a nahrála všechny nástroje. Hudba Idy Nielson by se dala popsat jako směsice old-school funku s vlivy hip-hopu a reggae. Vystudovala hru na basovou kytaru na Dánské královské hudební akademii, před spoluprací s Princem hrála v několika kapelách, v belgických Zap Mama nebo dánských pop-rockových Michael Learns to Rock. Své první sólové album Marmelade vydala v roce 2008, druhé albu s názvem Sometimes a Girl Needs Sugar Too vyšlo v roce 2014.



Štítky: Hudba, Rock, Pop

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice -KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice

PRODEJ VSTUPENEK Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice -KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice

KOUPIT VSTUPENKY na Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice -KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice

Zaslat odkaz na kulturní akci Ida Nielsen - baskytarová klinika- Teplice -KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?