Úvod  -> Festivaly v Jihočeském kraji  ->  Festivaly v Táboře

Hříšní lidé města novigradského- Tábor

Akce již proběhla!

04.09.2020-06.09.2020

Akce již proběhla!

Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor

Cena:650 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Hříšní lidé města novigradského- Tábor -Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hříšní lidé města novigradského- Tábor

Hříšní lidé města novigradského
4.–6. 9. 2020, začátek akce v 17:00
Housův mlýn, Tábor
18+, povinný dresscode
shrnutí informací dole v sekci "další info"


Je nám ctí představit zcela novou akci, která se odehraje na začátku září na Housově mlýně v Táboře! Těšit se můžeš na 4 vůdce podsvětí Novigradu a jejich kumpány. Během dne bude možné zažít plno menších aktivit, hazardních her, společenských her, případně si dát vodní dýmku, zajít do sklípku či si jen tak posedět v krčmě s pivem. Večerem tě pak budou provázet tématické koncerty.

V pátek večer vystoupí kapela Deloraine a zahraje dlouhý set starých i nových písniček. V sobotu pak zahraje polská kapela Percival, která kromě své vlastní tvorby přinese i mnoho písní ze soundtracku ke hře Zaklínač 3. Neděle je již bez programu. Máš možnost dát si snídani či brzký oběd, jinak je neděle vyčleněna k úklidu a odjezdu.
 

Během dne bude k dispozici dostatek jídla i pití. Celá akce je koncipovaná co nejvíce rolově, tedy velmi uvítáme, když budeš hrát svou vlastní vymyšlenou postavu. Příběhově by měla zapadat do světa Zaklínače, nicméně tady jsme v Novigradu a zatoulat se sem může kdekdo: bohatý kupec z Ofieru, žoldák z Nilfgaardu, veterán z Temerie či jen obyčejný sedlák z Rivie. Budeš svědkem hazardních her, pletichaření, boje vládců podsvětí Novigradu a možná dojde i na nelegální pěstní zápasy. Připrav se na temnou atmosféru pátečního večera a sobotního dne.

Akce začíná v pátek, bude dostatek času na projití prostor a odpočinutí si po dlouhé cestě. Následuje kapela Deloraine a pak volná zábava uvnitř či třeba v medovinovém sklípku. Sobotní den bude celý zasvěcen programu, který si částečně budou dělat návštěvníci sami. K dispozici bude i vyprávěcí RPG, vodní dýmka nebo menší společenské hry.


Spaní je možné ve stanech na malé louce nad parkovištěm či podél vody. Nabízíme ale možnost přespat v horním malém či velkém sále (kde nebude žádný program, jen šatna a přespání). Tam je kapacita 100 lidí a cena 150 Kč za osobu za akci.

Parkování si prosím zařiď ve městě. Parkovacích míst u Housova mlýna je málo a využijeme je převážně pro organizátory a účinkující.



Štítky: Hudba, World music / Ethno / Folk, Party, Festival

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Hříšní lidé města novigradského- Tábor -Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor

PRODEJ VSTUPENEK Hříšní lidé města novigradského- Tábor -Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor

KOUPIT VSTUPENKY na Hříšní lidé města novigradského- Tábor -Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor

Zaslat odkaz na kulturní akci Hříšní lidé města novigradského- Tábor -Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?