Úvod  -> Koncerty v Libereckém kraji  ->  Koncerty v České Lípě

HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz

Akce již proběhla!

27.08.2021-28.08.2021

Akce již proběhla!

17:01

Bezděz Bezděz

Cena:0,-

PRODEJ VSTUPENEK HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz koupit vstupenku na HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz

Hrady CZ - Light se uskuteční v areálu pod hradem Bezděz.

Na základě pozitivních ohlasů pro vás i v roce 2021 v rámci letní hradní festivalové šňůry otevřeme mobilní festivalové VIP Hradní kempy ve všech místech konání festivalu Hrady CZ. VIP Hradní kemp nabídne maximální možný komfort na úrovni klasických moderních kempů a ocení ho především ti návštěvníci, kteří za rozumný poplatek požadují nadstandardní festivalové ubytovací služby.
Půjde o bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití mobilních telefonů, nákupem potravin a nápojů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a WC s pravidelným úklidovým servisem.
VIP Hradní kemp má limitovanou kapacitu a proto funguje na principu "kdo dřív přijde, ten dřív bydlí". Doporučujeme proto koupit si vstupenku v předprodeji. Budete tak na festival přijíždět s jistotou zajištěného ubytování a také s úsporou v podobě levnější vstupenky do VIP Hradního kempu (případně i na celý festival).



ULOŽIT SI TUTO AKCI





HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz

PRODEJ VSTUPENEK HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz prodej vstupenek  HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz

Zaslat odkaz na kulturní akci HRADY CZ - LIGHT/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Bezděz -Bezděz Bezděz na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?