Úvod  -> Koncerty na Vysočině  ->  Koncerty v Jihlavě

Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava

Akce již proběhla!

07.08.2020

Akce již proběhla!

17:00

Areál Pivovaru Jihlava Jihlava

Cena:390,-

PRODEJ VSTUPENEK Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava koupit vstupenku na Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava

"Stejně jako většina oblíbených domácích interpretů i Horkýže Slíže si naplánovali nabitou letní festivalovou sezónu. S omezením akcí je však většina z nich zrušena, stejně tak i tradiční pivovarské slavnosti. Ale jaké by to bylo léto pro fanoušky a kapely bez možnosti společných koncertních zážitků?


A tak si Slíže naplánovali sérii menších koncertů s limitovanou kapacitou pro radost svou, ale především fanoušků živé hudby a open airů. Nenechte si ujít jednu z mála příležitostí, kdy letos můžete zažít velké interprety v blízké atmosféře, v unikátním prostředí, s dlouhým koncertním setlistem plných starších hitů i novinek! 


Pivovar Ježek navíc letos slaví 160 let a u této příležitosti připravil výroční ležák, který na akci samozřejmě budete moci ochutnat! Koncert má omezený počet vstupenek, tak neváhejte se zakoupením."




Další koncerty skupiny Horkýže Slíže
Oficiální web skupiny Horkýže Slíže: https://www.horkyzeslize.sk/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava



PRODEJ VSTUPENEK Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava prodej vstupenek  Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava

Zaslat odkaz na kulturní akci Horkýže Slíže + XIII. Století/Ježkovo výroční léto/- Jihlava -Areál Pivovaru Jihlava Jihlava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?