Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Příbrami

HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram

Akce již proběhla!

02.04.2022

Akce již proběhla!

20:00

Divadlo A. Dvořáka Příbram

Cena:350,-

PRODEJ VSTUPENEK HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram koupit vstupenku na HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram

Koncert Horkýže Slíže se z původního termínu 29. 10. 2021 přesouváme na nový termín 2. 4. 2022! Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.


Slovenská kapela Horkýže Slíže vyráží na turné k novému, v pořadí čtrnáctému albu s názvem "Alibaba a 40 krátkých songov 2". Zpěvák Kuko dodává: "Čo sa týka albumu, ide o pokračovanie Alibaby a 40 krátkych songov z roku 2003. Čiže čistá nalož songov, ktoré nemajú pravidla a žiadne žánrové hranice." Album vychází v září 2021, Kapela v průběhu října a listopadu obkrouží 22 koncerty napříč Českou republiku a v prosinci naváže koncerty na Slovensku. K novému albu se chystá videoklip, který bude mít premiéru během turné. Jako hosté vystoupí lokální kapely, kterým léta dávají Slíže prostor. Ohledně detailů sledujte weby a sociální sítě kapely a daných pořadatelů. Nebojte se chodit na koncerty, těšíme se na Vás.



Další koncerty skupiny Horkýže Slíže
Oficiální web skupiny Horkýže Slíže: https://www.horkyzeslize.sk/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram



PRODEJ VSTUPENEK HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram prodej vstupenek  HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram

Zaslat odkaz na kulturní akci HORKÝŽE SLÍŽE/ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2/HOST WICKED DOLLS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?