Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Kladně

HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno

Akce již proběhla!

16.10.2021

Akce již proběhla!

20:00

Dům kultury Kladno Kladno

Cena:360,-

PRODEJ VSTUPENEK HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno koupit vstupenku na HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno

Slovenská kapela Horkýže Slíže vyráží na turné k novému, v pořadí čtrnáctému albu s názvem "Alibaba a 40 krátkych songov 2".

Zpěvák Kuko dodává: „Čo sa týká albumu, ide o pokračovanie Alibaby a 40 krátkých songov z roku 2003. Číže čistá nálož songov, ktoré namju pravidlá a žiadne žanrové hranice.”

Album vyjde v září 2021, kapela v průběhu října obkrouží 22 koncerty napříč Českou republikou v prosinci naváže koncerty na Slovensku.

K novému albu se chystá videoklip, který bude mít premiéru během turné.

Jako hosté vystoupí lokální kapely, kterým léta dávají Slíže prostor. Ohledně detailů sledujte weby a sociální sítě kapely a daných pořadatelů.

Nebojte se chodit na koncerty, těšíme se na Vás. 


Koncert HORKÝŽE SLÍŽE v říjnu 2021 v Kladně




Další koncerty skupiny Horkýže Slíže
Oficiální web skupiny Horkýže Slíže: https://www.horkyzeslize.sk/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno



PRODEJ VSTUPENEK HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno prodej vstupenek  HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno

Zaslat odkaz na kulturní akci HORKÝŽE SLÍŽE- ALIBABA A 40 KRÁTKÝCH SONGOV 2 + HOST RECKLESS- koncert Kladno -Dům kultury Kladno Kladno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?