Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty ve Svitavách

Hentai Corporation + Ona- Svitavy

Akce již proběhla!

12.09.2020

Akce již proběhla!

Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

Cena:235 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Hentai Corporation + Ona- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hentai Corporation + Ona- Svitavy

A zas to roztočíme, drahoušci! Divoši Hentai Corporation se vrhají do nových tourbulencí! Doprovodí je neméně divá kapela ONA!

Pražští Hentai Corporation mají před vydáním nové nahrávky a videoklipu. Chtějí to zas, jak je jejich dobrým zvykem, pořádně roztočit!

I když se to nemuselo nějakou dobu zdát, pražská „krejzy“ sebranka a postrach koncertních pódií od vydání alba „Intracellular Pets“ (2017) nespala. A co víc, u Hentai Corporation to teď pořádně vře!
Jedna z našich nejvýraznějších a hudebně se stále vyvíjejících kapel charakterizovaná rovněž excentrickým vokalistou Radkem Škarohlídem jednak má před vydáním nové nahrávky, jíž v nadcházejících dnech uvede novým videoklipem z produkce studia DRAWetc. (kreslil renomovaný Vladimír Strejček!), v němž zachrání svět, a jednak se vrhne rozehřát do několika klubů, kde by mělo dojít k maximální tourbulenci.

Večírek odstartuje kapela ONA. Třebíčsko-brněnská smečka hrající svůj osobitý styl rocku/metalu vystupuje v současné sestavě od konce roku 2015. Během roku 2017 vydala debutové album “The Calling”. Na křtu alba po boku INFECTED RAIN na brněnské Melodce se moldavská zpěvačka Lena stala jeho kmotrou. Poté byl do světa vypuštěn videoklip k písni “Parasite“. Krom Youtube kanálu kapely byl zveřejněn na Hard Core World Wide a pohyboval se na prvním místě v hitparádách na TV REBEL a iRockShock. Nyní kapela tvoří písně na další desku a po zrušeném jarním turné a letních akcích je pořádně nadržená na podzim.

Vstupné:

250 Kč na místě



Štítky: Hudba, Metal / HC

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Hentai Corporation + Ona- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

PRODEJ VSTUPENEK Hentai Corporation + Ona- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY na Hentai Corporation + Ona- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

Zaslat odkaz na kulturní akci Hentai Corporation + Ona- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?