Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty ve Frýdku-Místku

Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov

Akce již proběhla!

06.10.2023

Akce již proběhla!

Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

Cena:490 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov

6.října 2023 se v Jablunkovském Rokáči sejdou čtyři velmi žhavé metalcore kapely: britští Heart of a Coward, dánští Ghost Iris, londýnští Thecityisours a pražská kapela Stellvris

Heart of a Coward je známý svým agresivním a těžkým zvukem, který kombinuje prvky metalcoru, deathcoru a djentu. Mezi jejich nejznámější alba patří "Hope and Hindrance" (2012), "Severance" (2013) a "Deliverance" (2015). Jejich hudba se vyznačuje kombinací razantních kytarových riffů, silného zpěvu a energického bicího doprovodu. V Rokáči zazní také skladby s chystaného nového alba ''THE PLACE ONLY BRINGS DEATH'' která vychází 22.září. Jejich hudba je nejen ohromující a výbušná, ale také nosí poselství hluboké emotivnosti a silného výrazu. Jsou to praví mágové, kteří dokážou přenést posluchače na emocionální hudební cestu. Heart of a Coward Jsou tvůrci, kteří oživují žánr metalu a vtahují posluchače do světa, kde se setkává dravost s jemností, syrovost s melodií a progresivní experiment s klasickými kořeny.

Z Dánska pocházející GHOST IRIS, kapela, která se řadí mezi výrazné kapely na metalcorové scéně. Jejich hudba je plná emocí a rozmanitých nálad, aniž by přitom ztrácela na síle a chytlavosti. S energickými a intenzivními koncertními vystoupeními si GHOST IRIS získali obrovskou fanouškovskou základnu po celém světě. Jejich tvorba je dokonalou směsicí strhujících melodií a nekompromisního metalcoru!

Kapela THECITYISOURS, Jejich vystoupení jsou divoká a nabitá emocemi, přičemž si udržují vyváženou kombinaci zvučnosti a energie.

Tato londýnská kapela získala výraznou podporu od dalších kapel působících ve stejném žánru, což potvrzuje jejich silné postavení v hudební komunitě. Smlouva s renomovanou hudební agenturou Arising Empire, která se specializuje na podporu talentovaných skupin, jasně svědčí o potenciálu a nadějné budoucnosti THECITYISOURS.

STELLVRIS: Moderní metalová kapela, založená v roce 2019 v Praze, zřetelně ovlivněná metalcorem přijíždí poprvé do jablunkovského ROKÁČE. V roce 2020 kapela vydala své první hudební video "Find your Course", které okamžitě získalo pozornost jak v České republice, tak i v zahraničí. V roce 2022 kapela vydala debutové EP s názvem Upside Down a v současné době se STELLVRIS zaměřuje na přípravu a vydání svého prvního plnohodnotného alba, které plánují vydat v roce 2023.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

PRODEJ VSTUPENEK Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

KOUPIT VSTUPENKY na Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

Zaslat odkaz na kulturní akci Heart Of A Coward, Ghost Iris, TheCityIsOurs, Stellvris- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?