Úvod  -> Festivaly v Praze  ->  Festivaly v Praze

Hardmission Festival- Praha

Akce již proběhla!

02.02.2024

Akce již proběhla!

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Cena:1390 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Hardmission Festival- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Popis kulturní akce Hardmission Festival- Praha

Hardmission Festival



V návaznosti na úspěch prvního ročníku představuje United Music druhou edici Hardmission Festivalu. Návštěvníky čeká cesta do světa harder styles s lineupem, který představí světové DJs a na míru šité audiovizuální show, které postupně odhalí příběh dalšího ročníku festivalu. Po velkém úspěchu prvního ročníku Hardmission a Techmission Festivalu, se přesouvá jeho druhý ročník do O2 universa! United Music vám přináší po úspěšné Transmission novou spektakulární audiovizuální show světového formátu, která kombinuje nejnovější technologie, lasershow, lightshow a speciální efekty s perfektním čistým zvukem. Nové místo konání – O2 universum nabídne návštěvníkům úžasné výhledy na stage ze tří pater, výbornou akustiku a lehkou dopravní dostupnost metrem linky B. Připravte se na elektrizující show od více jak desítky mezinárodně uznávaných vystupujících na obrovské unikátní stagi a ponořte se do příběhu, který vás unese do vzdálených světů a odlišných realit. Hardmission a Techmission mají v plánu jít dále, za hranice lidské představivosti a připravit svým návštěvníkům dlouho trvající nezapomenutelné momenty. V rámci Hardmission: Destiny se přeneseme na vzdálenou planetu, na které leží tajuplný artefakt, který si pro návštěvníky připravil důležitou misi ve vesmíru. U Techmission: Immersive Reality II se přeneseme do jiné reality, která nás pohltí svými iluzemi. Samotné srdce obou eventů pak leží v návštěvnících samotných, jež jsou neodlučitelnou součástí festivalu a pomáhají dotvořit obraz a atmosféru celé show. Připojte se k nám na druhé edici festivalů Hardmission a Techmission a nechte se unést speciálními efekty, hudbou a nezapomenutelnými momenty, které na vás čekají v O2 universu.
 
Těšíme se na Vás! Regular Vstupenka – Regular Vstupenka vám zajistí vstup na Hardmission Festival v O2 universu NFT-TiX VIP Vstupenka - NFT-TiX VIP Vstupenka vám zajistí vstup na Hardmission Festival skrze VIP vstup č. 1, vstup na plochu a také vstup do druhého patra O2 universa, kde se nachází NFT-TiX VIP Lounge s výhledem na show, vlastními bary, toalety a šatnou. Hardmission Festival Facebook HARDMISSION MOMENTS Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

UM Production s.r.o. Pařížská 1075/5, 110 00, Praha 1, Staré Město, Česká republika


Hardmission Festival v únoru 2024 v Praze




Štítky: ,

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Hardmission Festival- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

PRODEJ VSTUPENEK Hardmission Festival- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci Hardmission Festival- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?