Úvod  -> Koncerty v Olomouckém kraji  ->  Koncerty v Olomouci

HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel

Akce již proběhla!

11.06.2022

Akce již proběhla!

12:00

nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel

Cena:200,-

PRODEJ VSTUPENEK HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel koupit vstupenku na HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel

Po nucené dvouleté odmlce Vás opět zveme na celoměstskou akci, která přináší zábavu pro děti i dospělé, pořádanou Městským klubem Litovel, a to na HANÁCKÉ BENÁTKY, které se uskuteční v sobotu 11. června 2022.


Pro děti bude v parku Míru od 10 do 17 hodin připraven program ZDARMA.
Na náměstí Př. Otakara zahájíme program ve 12 hodin.

Vidět budete moci vystoupení rockové zpěvačky MARTY JANDOVÉ s kapelou. V České republice je Marta Jandová známá především díky své sólové kariéře, v Německu působí v kapele Die Happy a v roce 2018 vydala své první sólové album Barvy.

Další vystoupí ARGEMA, česká rocková hudební skupina z Uherského Hradiště, kterou založili v roce 1982 Josef Pavka, Slávek Borovička, Olda Gistr, Zbyněk Horák, Karel Holomáč a Jarda Pavelka. Sestava skupiny se během své existence několikrát změnila, ale v současnosti ji tvoří Josef Pavka – bicí, Jaromír Hnilica – zpěv, Ivoš Ledabyl – kytara a Kamil Hanáček – basová kytara.

Třetí vystupující kapelou bude READY KIRKEN. Česká hudební skupina, založená roku 1996. Její současní členové jsou Michal Mráz - kytara, zpěv, Jiří Dračínský -baskytara, Mika Ronos - bicí a zakládající člen Zdeněk Ceral - kytara. Kapela v minulosti prošla značnými personálními změnami, členy byli např. Michal Hrůza, Roman Pleskot, Bronislav Bičan nebo Petr Lichtenberg. Největší úspěch zaznamenali Ready Kirken s hity Zejtra mám, Černý brejle a 1+1.

Ready Kirken vystřídá HUDBA PRAHA existující od roku 1984. Pestrá směsice pub-rocku, punku okořeněného prvky nové vlny skloubená se starým rhythm & blues a neotřelým, syrovým písničkářstvím ji od samého počátku předurčovaly do přední pozice české nové vlny. Kapelu založil Michal Ambrož po zákazu legendární Jasné páky.

Celodenní program ukončí český písničkář, textař, skladatel a herec Tomáš Klus. Těšíme se na Vás!


ULOŽIT SI TUTO AKCI





HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel

PRODEJ VSTUPENEK HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel prodej vstupenek  HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel

Zaslat odkaz na kulturní akci HANÁCKÉ BENÁTKY 2022- Litovel -nám. Přemysla Otakara Litovel Litovel na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?