Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

GROOVE BRNO: Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Akce již proběhla!

6. 10. 2023

Akce již proběhla!

20:00

Sono Music Club, Veveří 113, Brno, 616 00

Cena:890 - 1390,-

Popis kulturní akce GROOVE BRNO: Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Tato newyorská pop-jazzová senzace s oblibou kombinuje moderní popové a rockové hity s klasickými žánry jako jazz a swing. Tento hudební stroj času přistane na festivalu Groove Brno v Sono Centru 6. října a vezme publikum na neobyčejnou cestu minulými hudebními epochami.  Kapela se proslavila svými originálními aranžemi populárních písní v retro stylu. 

Vytvořila coververze písní od Lady Gaga a The Strokes až po Katy Perry a Kiss. Od svých začátků, kdy jako malá skupina přátel muzicírovala ve sklepě v newyorském Queensu, se Postmodern Jukebox rozrostli o 70 různých interpretů.

Jejich hudba je známá po celém světě a to také díky internetu, kde se během poslední dekády proslavila jako jeden z největších hudebních fenoménů. Jejich YouTube kanál má více než 6,8 milionu odběratelů a zhlédnutí jednotlivých videí se počítají ve stovkách miliónů. 


Groove Explorer
Objevujte s námi! Groove Brno přiváží ikony funku a soulu, ale zároveň představuje nové trendy bandy, současné interpety, které možná neznáte a čerstvé novinky světové scény. A přesně to je poslání festivalu, dát publiku možnost objevovat nové věci. Objevujte s námi a staňte se Groove Explorerem. 
Po zakoupení vstupenek na 2 festivalové koncerty v Sono Music Club (16.7. Tower of Power, 20.7. Cory Wong + Judith Hill ft. B-Side Band, 6.10. Postmodern Jukebox, 10.11. Cory Henry + Kennedy Administration) se v předprodeji automaticky otevírá možnost získat vstupenky na 3 koncerty v Metro Music Baru zdarma jako bonus. Které to jsou konkrétně?: 
19.10. Mörk (HU)
3.11. Malted Milk (FR)
15.11. Artsiders (CZ)
Jakmile budete mít své vstupenky do Sona zakoupené, stačí napsat na: info@groovebrno.cz a zašleme vám unikátní kód, se kterým si pořídíte svá místa na koncertech v Metru zdarma.
Více o interpretech v programu.
Pozor! Kapacita je omezená – platí pro prvních 100 zájemců. 


Koncert GROOVE BRNO: Scott Bradlee?s Postmodern Jukebox v říjnu 2023


ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.groovebrno.cz/program/scott-bradlees-postmodern-jukebox-usa/


Zaslat odkaz na kulturní akci GROOVE BRNO: Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox -Sono Music Club, Veveří 113, Brno, 616 00 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?