Úvod  -> Volný čas ve Zlínském kraji  ->  Volný čas ve Zlíně

Festival Zlin Design Week 2023

Akce již proběhla!

3. 5. 2023 - 10. 5. 2023

Akce již proběhla!

8:00

Štefánikova 5670, 760 01, Zlín

Cena:0-1500 Kč

Popis akce Festival Zlin Design Week 2023

Zlin   Design   Week   je   týdenní   design   festival,   kde   může   každý   najít   inspiraci. Prostřednictvím festivalu vytváříme platformu pro setkávání mladých designérů a profesionálů, pro prezentaci, vyjádření, sdílení a nečekaná spojení. Podporujeme mladé talenty a přinášíme čerstvý vítr v oblasti designu. 

 

Stejně jako minulý rok se i letošní ročník festivalu ponese v duchu univerzálního designu, jehož úlohou je poskytovat uživatelsky přívětivé a kvalitní produkty a služby co nejširší skupině lidí, a vytvářet tak otevřené a inkluzivní prostředí. 

 

V rámci programu se můžete těšit na Konferenci ZDW s podtitulem Design a marketing pro všechny. Konference přináší know-how i neotřelé perspektivy nejen v oblasti designu, ale i dalších odvětví. Prostřednictvím přednášek, panelových diskusí a workshopů otevře téma produktů, služeb, prostoru i marketingu a mezi řečníky se letos objeví například Nima Shahinian, jediný norský astronaut, který je zároveň produktový designér zabývající se univerzálním designem v rámci vesmírných stanic. 

 

V sobotu 6. května proběhne Ceremony ZDW, kde budou vyhlášeni vítězové již 14. ročníku mezinárodní soutěže Best in Design. Těšit se můžete i na Fashion show, která proběhne v Památníku Tomáše Bati 10. května s uceleným programem věnovaný módě v souvislosti s tématem univerzální design. Součástí programu bude diskuse, worskshop pro veřejnost a právě módní přehlídka, kde svoji tvorbu představí dřívější finalisté a vítězové kategorie Fashion design napříč uplynulými ročníky soutěže Best in Design. 

 

Pro designéry, střední školy i širokou veřejnost jsou dále připraveny dvě výstavy, design shop a workshopy, které kombinují program, který vzdělává, rozšiřuje obzory a rozvíjí vlastní kreativitu. Hlavní workshopy se i letos věnují tématu festivalu, tj. univerzální/inkluzivní design. Novinkou jsou i otevřené kreativní dílny (workshopy), které jsou otevřené pro všechny návštěvníky festivalu.

 

 

Celý program nalezenete na webových stránkách fesitvalu a vstupenky na placené části programu pak na platformě GoOut. 


Festival Zlín Design Week 2023 v květnu




ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://zlindesignweek.com/2023/


Zaslat odkaz na kulturní akci Festival Zlin Design Week 2023 -Štefánikova 5670, 760 01, Zlín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?