Úvod  -> Festivaly ve Zlínském kraji  ->  Festivaly v Kroměříži

FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další

Akce již proběhla!

27.09.2021

Akce již proběhla!

12:00

Pionýrská louka Kroměříž

Cena:340,-

PRODEJ VSTUPENEK FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž koupit vstupenku na FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další

Akce plánovaná na 2.5.2020, následně 01.05.2021 je přeložena na nové datum 27.9.2021 z důvodu vyhlášení nouzového stavu a s tím souvisejícím zákazem pořádání akcí s účastí veřejnosti. Vstupenky zůstávají v platnosti. 

Vyjádření pořadatele:

Festival Největší ZÁBAVA na Moravě podruhé mění svůj termín, věříme, že naposled. Hlavně chceme, aby se "zábava" konala a vy jste si ji maximálně užili.

"Současná epidemiologická situace stále nepřeje kultuře a shromažďování, a tak jsme se rozhodili, že dáme ještě letos kovidu šanci a všechny kapely jsme domluvili na speciální termín - pondělí 27. září před státním svátkem," doplnil k akci Mirek Karásek z Radia Kroměříž.

NOVÝ TERMÍN - pondělí 27. 9. 2021 – sportovní areál Pionýrská louka v Kroměříži

Program zůstává stejný, všechny kapely vystoupí.

 

 
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a budete je moci využít na této akci v roce 2021 za cenu uvedenou na vstupence (nic nedoplácíte).
WOHNOUT
VYPSANÁ FIXA
ARGEMA
REFLEXY
PREMIER
STREET 69
MINAMI


ULOŽIT SI TUTO AKCI





FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž

PRODEJ VSTUPENEK FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž prodej vstupenek  FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž

Zaslat odkaz na kulturní akci FESTIVAL RADIA KROMĚŘÍŽ- Kroměříž- WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, ARGEMA, REFLEXY, PREMIER a další -Pionýrská louka Kroměříž na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?