Úvod  -> Festivaly v Plzeňském kraji  ->  Festivaly v Plzni

Festival Bambule, Škodaland Plzeň

27. 8. 2022

11:00

Plzeň

Cena:390 Kč; rodinná vstupenka (2 dospělí + 2 děti): 1 300 Kč; ZTP a děti do 2 let: zdarma

PRODEJ VSTUPENEK Festival Bambule, Škodaland Plzeň -Plzeň

Popis kulturní akce Festival Bambule, Škodaland Plzeň

Hračkářství Bambule vás zve na 1. ročník Festivalu Bambule v Plzni, který se bude konat 27. srpna v areálu Škodaland. Přijďte si užít skvělou zábavu s celou rodinou!

 

Těšit se můžete na bohatý hudební i doprovodný program. Na hlavní stage vystoupí populární interpreti, jejichž show si užijí nejen děti, ale i rodiče. Představí se Kája dětem, projekt plný písniček a tanečků pro ty nejmenší. Své nejznámější písničky zazpívá také Karol a Kvído nebo Piggy a Lilly. Těšit se můžete na pěveckého duo Ben&Mateo a chybět samozřejmě nebude ani nejpopulárnější dívčí kapela současnosti – Lollipopz!

 

V rámci doprovodného programu se návštěvníci mohou těšit na NERF střelnici od firmy Hasbro, autogramiádu se psím hrdinou Gumpem nebo parkour zónu připravenou ve spolupráci se známým parkouristou a youtuberem Tarym, který si pro návštěvníky připravil ukázku svého umění. Exhibice nejlepších českých bikerů bude ukázkou z připravované velkolepé show Michala Nesvadby s názvem Fantazie na kolečkách.

 

V rámci festivalového vstupné si mohou návštěvníci užít široké spektrum atrakcí v areálu Škodaland zdarma. Patří mez ně například minigolf, šlapadla, paddleboard, trampolína, volejbalové hřiště nebo koupací jezírko. Dále se děti mohou těšit na nafukovací hrady, malování na obličej nebo Kouzelnou cestu, na níž budou plnit rozmanité úkoly a v jejím cíli si pak za odměnu vytočí na kolotoči štěstí zaslouženou výhru.

 

Návštěvníci se mohou zúčastnit festivalové soutěže o nejlepší kostým. Stačí přijít v zábavném kostýmu a vyfotit se u speciální fotostěny. Pak už jen stačí svou fotku sdílet na Instagramu se soutěžním hashtagem. Z instagramových příspěvků bude vylosován jeden výherce, který získá odměnu v podobě dárkové poukázky na nákup v hračkářství Bambule v hodnotě 2 000 Kč, balíček hraček a měšec dukátků od Klubu hraček Bambule.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





nemeckova@know.cz
http://www.festivalbambule.cz

Festival Bambule, Škodaland Plzeň -Plzeň

PRODEJ VSTUPENEK Festival Bambule, Škodaland Plzeň -Plzeň

Zaslat odkaz na kulturní akci Festival Bambule, Škodaland Plzeň -Plzeň na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?