Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

ERIC CLAPTON- Koncert v O2 arena Praha

Akce již proběhla!

29.5.2020

Akce již proběhla!

20:00

O2 arena PRAHA


PRODEJ VSTUPENEK ERIC CLAPTON- Koncert v O2 arena Praha -O2 arena PRAHA

Popis kulturní akce ERIC CLAPTON- Koncert v O2 arena Praha

Eric Clapton oznamuje letní evropské turné 2020. První zastávkou bude Praha.

Na tuto akci si můžete zakoupit collector ticket

Jen pár dní po beznadějně vyprodaném kytarovém festivalu Crossroads, který se konal na konci září ve Spojených státech amerických a na kterém se během dvou dnů sešli při jedinečné spolupráci nejlepší kytaristé světa, oznámila hudební legenda Eric Clapton na příští rok měsíční turné po Evropě. V květnu a červnu 2020 absolvuje celkem patnáct koncertů po dvanácti městech starého kontinentu.

Turné začne 29. května 2020 v pražské O2 areně a poté se přesune do Německa, Švýcarska, Itálie, Belgie, Nizozemska, Dánska nebo Finska. Koncertní šňůru pak Eric Clapton zakončí třemi koncerty v Rusku.

Clapton s sebou přiveze i své dlouholeté spolupracovníky, Nathana Easta (basová kytara), Paula Carracka (klávesy), Chrise Staintona (klávesy), Doyla Bramhalla II (kytara), a vokalistky Sharon Whiteovou a Katie Kissoonovou.

Čtyřiasedmdesátiletý hudebník je mimo jiné členem Rokenrolové síně slávy, držitel 18 cen Grammy včetně ceny za celoživotní dílo nebo Řádu britského impéria. Prestižní hudební magazín Rolling Stone zařadil Erica Claptona na druhé místo v žebříčku 100 nejlepších kytaristů všech dob.
Claptonův akustický koncert v rámci série hudební stanice MTV Unplugged z roku 1992 se stal jedním z nejsledovanějších televizních koncertů a dodnes patří k nejznámějším počinům tohoto britského interpreta.


Nenechte si ujít koncert Erica Claptona v květnu 2020 v Praze.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.ticketmaster.cz/artist/eric-clapton-vstupenky/1753?int_cmp_name=Eric-Clapton&int_cmp_id=CZ-Home-912&int_cmp_creative=Home-main-4&tm_link=tm_ccp_Home_main_Eric-Clapton

ERIC CLAPTON- Koncert v O2 arena Praha -O2 arena PRAHA

PRODEJ VSTUPENEK ERIC CLAPTON- Koncert v O2 arena Praha -O2 arena PRAHA

Zaslat odkaz na kulturní akci ERIC CLAPTON- Koncert v O2 arena Praha -O2 arena PRAHA na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?