Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Hradci Králové

Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové

Akce již proběhla!

09.04.2024

Akce již proběhla!

Country Club Lucie, Národních mučedníků 209/9, Hradec Králové

Cena:400 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové -Country Club Lucie, Národních mučedníků 209/9, Hradec Králové

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové

Od Baltu k nám v dubnu dovalí poctivá babí zima! Z metalově mírně exotické Litvy přijedou kapely, které staví na atmosféře chladu, úzkosti a bezvýchodnosti.

ERDVE (blackened sludge, Litva)
???? https://erdvesom.bandcamp.com/

Kdyby byl mazut hudbou, zněl by takto. Těžký, temný a vysoce viskózní zvuk, ke kterému se není radno přibližovat se zapáleným cigárkem. Naživo tě obalí jako ropa z havarovaného tankeru.

Ostřílení muzikanti z Vilniusu zformovali ERDVE s jasnou vizí. Tvořit mimořádně heavy sound, který by těžkotonážní sludge ochutil prvky black metalu a lehkým odérem hardcoru.

To se jim povedlo hned na prvním, podomácku nahraném demu. To bylo tak přesvědčivé, že po nich okamžitě skočilo několik vydavatelství. Nakonec je ulovil špičkový label Season of Mist, který jim vydal už dvě alba.

MALLEPHYR (blackened death metal)
???? https://www.facebook.com/mallephyr

Nejlepší český blackened death metal současnosti, ve kterém dávají průchod svým temnějším inklinacím členové Cult of Fire, Brutally Deceased nebo Secret of Darkness. Není náhodou, že se objevují na předních festivalech (např. Brutal Assault) a hrají s kapelami jako Dark Funeral nebo Mgła.

Jejich koncerty jsou vždy velmi intenzivní - bubeník sype jako ptáčkům, zpěvák jedovatě plive misantropické verše, pod pódiem ti zuřivě roztočené vrtule dělají průvan v uších.

AORTES (blackened post metal, Litva)
???? https://aortes.bandcamp.com/

Jestli tě baví kapely jako Amenra nebo ISIS, tady budeš doma. Ústředním tématem tvorby Aortes je boj se zdrcujícím pocitem zoufalství, beznaděje, osamělosti. Jejich hudba se tak zaměřuje na postupné budování silné, tíživé atmosféry.

ℹ️ Kup si vstupenky v předprodeji a přijď si vyčistit hlavu!

Koncert se koná v klubu Lucie na Novém Hradci Králové. Pokud chceš využít hromadnou dopravu, tak nejbližší zastávka je Nový Hradec Králové, resp. Domov důchodců. Jeď trolejbusy č. 1 a 2, oba jedou z/na vlakového i autobusového nádraží.

Přesný harmonogram akce přidáme v dohledné době.



Štítky: Metal

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové -Country Club Lucie, Národních mučedníků 209/9, Hradec Králové

PRODEJ VSTUPENEK Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové -Country Club Lucie, Národních mučedníků 209/9, Hradec Králové

KOUPIT VSTUPENKY na Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové -Country Club Lucie, Národních mučedníků 209/9, Hradec Králové

Zaslat odkaz na kulturní akci Erdve (LT), Mallephyr, Aortes (LT)- Hradec Králové -Country Club Lucie, Národních mučedníků 209/9, Hradec Králové na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?