Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

DupleX Presents Steve Aoki- Praha

Akce již proběhla!

29.07.2022

Akce již proběhla!

22:00

Duplex Praha

Cena:1600,-

PRODEJ VSTUPENEK DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha koupit vstupenku na DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce DupleX Presents Steve Aoki- Praha

Co se to děje v pražském DupleXu? Vypadá to, že se tam snad zbláznili! Naše odpověď zní: Ano, jsme naprostí blázni! A je to proto, že vám přivážíme jednoho z nejlepších DJů světa! Z DJMag Top 10 DJs planety přímo do DupleX, The Rooftop Venue. Dámy a pánové, přivítejte prosím Steva Aokiho! Uložte si datum – 29. července 2022 a buďte připraveni na nejšílenější párty vašeho života!

Základem všeho je Aokiho hudba, kterou vydává jak pod svým jménem, tak pod řadou aliasů. Od vydání Wonderland, jeho debutového sólového alba v roce 2012, které mu vyneslo první nominaci na Grammy za nejlepší taneční/elektronické album, Aoki spolupracoval s působivým seznamem různých umělců, včetně BTS, Maluma, Linkin Park, Blink-182, Machine Gun Kelly, Lil Uzi Vert, 2 Chainz a Daddy Yankee. Na Spotify se může pochlubit 17,2 miliony posluchačů měsíčně s průměrným měsíčním dosahem 77 milionů na všech jeho platformách. Vydal tři platinové singly, šest zlatých singlů a produkoval více než deset Top 10 rozhlasových nahrávek. Jeho labelu Dim Mak se připisuje objev vlivných počinů jako Bloc Party, The Chainsmokers, Bloody Beetroots a The Kills.

Steve Aoki vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue 29. července 2022. Přední noční život v České republice ve spolupraci s nejlepšími světovými DJs a interprety umožňuje Duplexu nastavit měřítko pro noční život v Evropě a v roce 2022 můžete očekávat více. Steve Aoki bude podporován nejlepšími rezidentními DJs DupleX, kteří budou zveřejněni na události na Facebooku v nadcházejících týdnech.

Jsme velmi rádi, že vám můžeme i nadále přinášet ten nejlepší noční život a úžasný zážitek v DupleXu a těšíme se na vás na tanečním parketu! Tohle může být ta nejlepší párty vašeho života!




ULOŽIT SI TUTO AKCI





DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha

PRODEJ VSTUPENEK DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha prodej vstupenek  DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci DupleX Presents Steve Aoki- Praha -Duplex Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?