Úvod  -> Koncerty ve Zlínském kraji  ->  Koncerty ve Zlíně

DORO- Zlín

Akce již proběhla!

23.11.2021

Akce již proběhla!

20:00

Masters Of Rock Café Zlín

Cena:750,-

PRODEJ VSTUPENEK DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín koupit vstupenku na DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce DORO- Zlín

Metalová diva DORO PESCH zavítá v rámci svého Evropského turné 2021 do ZLÍNA!


Dorothee Pesch, neboli zkráceně DORO, je jednou z nejžhavějších žen ve světě heavy metalu. Tato pouze 1,54m vysoká dáma inspiruje svým jedinečným charismatem, silným hlasem a nevyčerpatelnou energií metalový svět už od 80´let. DORO vstoupila na, do té doby skoro čistě, mužskou hudební scénu a velmi rychle dala najevo, že metal umí stejně dobře, jako její mužští kolegové. Po rozpadu své původní kapely WARLOCK se dokázala prosadit i jako sólová umělkyně a neúnavně produkuje jedno album za druhým. Dnes již kultovní status „metalová královna“ k ní nesporně patří. DORO je ohromující. Ve svém těsném koženém oblečku, dechberoucím hlasem a chytlavými, energickými písněmi podává pravidelně dokonalé výkony.

Nyní DORO oznámila další své Evropské turné, v rámci něhož se zastaví také v ČR, ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café! Bude to na podzim 2021, přesně 23. 11. 2021!

„Máme v kufru skvělé album, skvělý tým a věrné fanoušky, kteří nás milují stejně jako my milujeme je. Není nic lepšího, než jet na turné s kapelou a každou noc rozdovádět jiné město!“, vysvětluje DORO, vždy věrná heslu svého aktuálního alba „Forever Warriors - Forever United“.

Příští podzim bude narvaný parádními koncerty! Nenechte si ujít ani tento, dlouho chystaný a očekávaný koncert pravé metalové královny DORO, ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café, 23. 11. 2021!




ULOŽIT SI TUTO AKCI





DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín

PRODEJ VSTUPENEK DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín prodej vstupenek  DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín

Zaslat odkaz na kulturní akci DORO- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?