Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Ústí nad Orlicí

Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec

Akce již proběhla!

21.08.2020

Akce již proběhla!

18:00

Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec

Cena:490,-

PRODEJ VSTUPENEK Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec koupit vstupenku na Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec

Koncem září se měl odehrát tradiční Den pivovaru Vysoký Chlumec, ale osud letních festivalů zřejmě potká i tyto velkolepé slavnosti.

Ale o živou hudbu v unikátním prostředí pivovaru nepřijdete! V pátek 21.8. se zde odehraje samostatný koncert Divokej Bill pro limitovaný počet návštěvníků.

Nenechte si ujít jednu z mála příležitostí, kdy letos můžete zažít velké interprety v blízké atmosféře, v unikátním prostředí, s dlouhým koncertním setlistem plných starších hitů i novinek. Koncert má omezenou kapacitu, tak neváhejte se zakoupením vstupenek, a doražte na jeden z mála letošních open airů ochutnat pivo přímo od zdroje. 



Další koncerty skupiny Divokej Bill
Oficiální web skupiny Divokej Bill: https://www.divokejbill.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec



PRODEJ VSTUPENEK Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec prodej vstupenek  Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Vysoký Chlumec -Pivovar Vysoký Chlumec Vysoký Chlumec na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?