Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Mostě

DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov

Akce již proběhla!

19.07.2020

Akce již proběhla!

18:00

Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov

Cena:490,-

PRODEJ VSTUPENEK DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov koupit vstupenku na DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov

Stejně jako většina oblíbených domácích interpretů i Divokej Bill si naplánoval nabitou letní festivalovou sezónu. S omezením akcí je však většina z nich zrušena. Ale jaké by to bylo léto pro fanoušky a kapely bez možnosti společných koncertních zážitků?

A tak si Billové naplánovali sérii menších koncertů s limitovanou kapacitou pro radost svou, ale především fanoušků živé hudby a open airů. Nenechte si ujít jednu z mála příležitostí, kdy letos můžete zažít velké interprety v blízké atmosféře, v příjemném prostředí, s dlouhým koncertním setlistem plných starších hitů i novinek!




Další koncerty skupiny Divokej Bill
Oficiální web skupiny Divokej Bill: https://www.divokejbill.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov



PRODEJ VSTUPENEK DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov prodej vstupenek  DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov

Zaslat odkaz na kulturní akci DIVOKEJ BILL/POV!RAŽENÍ 2020/- Litvínov -Loučky - kulturní a sportovní areál Litvínov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?