Úvod  -> Festivaly v Olomouckém kraji  ->  Festivaly v Přerově

Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově

Akce již proběhla!

16.07.2022

Akce již proběhla!

Šapito Přerov, Sokolská 28, Přerov

Cena:590 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově -Šapito Přerov, Sokolská 28, Přerov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově

90ky
Hvězdy devadesátých let, a to vždy v jednom večeru, který bude, věříme i vaší zásluhou hodně taneční. Čtyři koncerty na jednom pódiu!

MC Erik

MC Erik sbíral první zkušenosti jako DJ už v letech 91-94, tehdy ještě jako člen DMC klubu Bratislava, takže samozřejmě ještě s gramofony a vinylovými deskami. V letech 94-97 se proslavil jako člen slovenské taneční skupiny MADUAR (Do It, I feel good, Anjel), pak jako polovina známého dua MC Erik & Barbara (s hity jako U cant stop, Keď príde láska, Sen, Save the jungle, Summer Nights). V roce 2000 se vrací ke své DJ profesi. V roce 2010 vydal se svou bývalou kolegyní Barbarou CD remixů největších hitů - MC Erik & Barbara - "2010". Aktuálně vystupuje po klubech a festivalech s repertoárem sestaveným ze svých známých hitů z dob působení ve skupinách Maduar a MC Erik & Barbara, a doprovod mu dělají jeho nové zpěvačky Ivana Poláčková a Zuzana Šťastná.

HOLKI

Holki, nejúspěšnější česká holčičí kapela devadesátých let, která je na scéně více než 20 leta stále baví svými hity Jsi senzační, Už mi nevolej a spousta dalších.

VERONA

Skupina VERONA oslaví na jaře 2022 své dvacetileté působení na CZ/SK scéně. Za těch 20 let nasbírala nejrůznější ceny (Skokan roku - Český Slavík, TV Očko - Dance/Pop interpret roku, OSA - nejhranější song roku atd.) a zlaté a platinové desky za prodeje alb s hity Ztracená, Bloudím, Hey Boy, Endless Day (Nejhranější singly v TOP 100 Českého éteru. Singly Nejsi sám, Náhodou, Girotondo, Jen Tobě, Dáma atd. zná snad úplně každý.


Devadesátky - Koncert Holki, Verona, MC Erik v červenci 2022 v Přerově




Štítky: Hudba, Pop

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově -Šapito Přerov, Sokolská 28, Přerov

PRODEJ VSTUPENEK Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově -Šapito Přerov, Sokolská 28, Přerov

KOUPIT VSTUPENKY na Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově -Šapito Přerov, Sokolská 28, Přerov

Zaslat odkaz na kulturní akci Devadesátky-Holki, Verona, MC Erik- koncert v Přerově -Šapito Přerov, Sokolská 28, Přerov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?