Úvod  -> Koncerty na Vysočině  ->  Koncerty ve Žďáru nad Sázavou

David Pomahač- Nové Město na Moravě

Akce již proběhla!

22.02.2020

Akce již proběhla!

Podpalubí, Palackého 16, Nové Město na Moravě

Cena:150 Kč

PRODEJ VSTUPENEK David Pomahač- Nové Město na Moravě -Podpalubí, Palackého 16, Nové Město na Moravě

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce David Pomahač- Nové Město na Moravě

David Pomahač je křehký písničkář s duší rockera a něžný rocker v pozici písničkáře. Romantik, poetik a melancholik v jednom balení s písněmi o hledání toho, co vlastně hledáme úplně všichni. Nyní míří na sólovou dráhu, kterou uvede v lednu 2020 novým albem u labelu Indies Scope.

David Pomahač založil projekt Bez peří, devět let strávil s legendární ústeckou kapelou Houpací koně, tři roky zažíval večírek doprovodné kapely Xaviera Baumaxy. Rok 2010 dal vzniknout urban folkovému duu Kieslowski. Intimní výpovědi stojící na zvuku kytary, piana, dvou hlasech a Davidových textech si získaly početnou fanouškovskou základnu a naplněné koncerty doma i v zahraničí. Kieslowski vydali tři alba, několik EP, byli nominováni na hudební cenu Apollo. “Éra Kieslowski je u konce, jejich písničky ale zazní i během mých koncertů. Mám je rád a jsou součástí mýho příběhu. Nový album bude intenzivní, hravý, zábavný a hlasitý a čekám, že s ním odehraju ty nejlepší koncerty. Snažím se neustále dělat věci líp, snad i jinak a hlavně intenzivněji, než doposud,” dodává David.

Kromě připravované sólovky, kterou pokřtí v lednu 2020 v pražském Café V lese, pokračuje také ve spolupráci s Martinem “Bonusem” Tvrdým na projektu Tvrdý/Pomahač. Je také iniciátorem koncertní série Slow sessions.



Štítky: Hudba, World music / Ethno / Folk, Elektronika

ULOŽIT SI TUTO AKCI





David Pomahač- Nové Město na Moravě -Podpalubí, Palackého 16, Nové Město na Moravě

PRODEJ VSTUPENEK David Pomahač- Nové Město na Moravě -Podpalubí, Palackého 16, Nové Město na Moravě

KOUPIT VSTUPENKY na David Pomahač- Nové Město na Moravě -Podpalubí, Palackého 16, Nové Město na Moravě

Zaslat odkaz na kulturní akci David Pomahač- Nové Město na Moravě -Podpalubí, Palackého 16, Nové Město na Moravě na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?