Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Hradci Králové

DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou

Akce již proběhla!

24.02.2024

Akce již proběhla!

18:30

Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou

Cena:4000,-

PRODEJ VSTUPENEK DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou koupit vstupenku na DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou

Dámská jízda
California Dreams

Je to tady! Dámami dlouho očekávaná akce je tu! CALIFORNIA DREAMS!

Dámy, tento večer je pouze pro vás. Vezměte kolegyně z práce, sousedky a hurá do klubu! Můžete se odvázat, protože co se stane na této akci, to tam také zůstane!

Čeká vás dvouhodinová strhující show striptérů California Dreams, luxusní drinky a zábava pouze pro dámy!

Nespoutaná, všeodhalující show plná svalů z oceli, která díky novému profesionálnímu choreografovi navždy změní vaše vnímání dokonalosti.

Jako vždy se můžete těšit na více než dvouhodinový program. Námořníky ochotné pro vás zemřít, hasiče vrhající se do plamenů vášně, nebo důkladnou policejní prohlídku a mnoho dalších vystoupení.

A všichni Califorňáci tam budou kvůli vám. Pěkné množství uniforem a kostýmů na vypracovaných mužských tělech vás dostane do varu, především v tom okamžiku, kdy odhodí své svršky na zem a budou tančit bez nich.

Čeká vás přes 2 hodiny žhavé, vášnivé a zábavné taneční show za doprovodu známých songů, kterou vám předvedou pořádní borci se svaly jako z ocele.

Zkrátka nebudete vědět, kam se dřív koukat!

Tenhle mejdan si užijeme, protože po vystoupení striptérů vlítne na podium DJ, který se postará o zábavu až do ranních hodin - následovat bude Československý mejdan, takže holky, možná ulovíte některého z Califorňáků

A aby to nebylo líto vašim mužským polovičkám, tak od 21.00 mohou také dorazit a užít si afterparty s vámi.


Vstup od 17:30
Start 18:30

Afterparty: 21:00 Československá discotéka a devadesátky - v ceně vstupného
Vstup od 18ti let s platným OP
V ceně vstupného welcome drink: Prossecco.



ULTRA V.I.P. VSTUPNÉ
Rezervovaný stůl přímo u pódia pro 4 dámy, láhev Prosecca nebo BohemiaSektu dle výběru a ten nejlepší výhled na show. Pouze v předprodeji za cenu 4000 Kč + poplatky předprodejní sítě pro 4 osoby. Na místě nebude k dispozici.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou

PRODEJ VSTUPENEK DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou prodej vstupenek  DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou

Zaslat odkaz na kulturní akci DÁMSKÁ JÍZDA/CALIFORNIA DREAMS/- Chlumec nad Cidlinou -Sokolovna Chlumec nad Cidlinou Chlumec nad Cidlinou na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?