Úvod  -> Koncerty ve Zlínském kraji  ->  Koncerty ve Vsetíně

Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín

Akce již proběhla!

05.04.2024

Akce již proběhla!

Beseda, Svárov 671, Vsetín

Cena:400 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín -Beseda, Svárov 671, Vsetín

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín

CONFLICT (UK)
Tahle anglická parta z jižního Londýna je neodmyslitelně celosvětově spjata s anarcho-punkem. Jak by ne.
Všechno to začalo v Eithamu v jižním Londýně. Psal se rok 1981 kdy se dávají dohromady: Colin Jerwood (zpěv), Francisco 'Paco' Carreno (bicí), John (baskytara), Steve (kytary), Pauline (zpěv), Paul alias 'Nihilistic Nobody' (vizuály). Jejich prvním počinem bylo EP "The House That Man Built" u Crass Records. V době, kdy vydali své první album It's Time to See Who's Who u Corpus Christi Records, Pauline a Paul opustili kapelu. Conflict později založili svůj vlastní label Mortarhate Records, který vydával nahrávky dalších kapel jako Hagar the Womb, Icons of Filth, Lost Cherrees, The Apostles a Stalag 17.
V roce 1983 Steve Ignorant, který byl v té době členem skupiny Crass, hostoval na singlu "To A Nation of Animal Lovers". Po rozpadu Crass se Ignorant stal na nějaký čas druhým zpěvákem Conflict.
Kapelu bohužel provázela, kromě četných personálních změn, také úmrtí některých členů. Bývalý bubeník kapely, Francisco "Paco" Carreno, zemřel 20. února 2015 ve věku 49 let a klávesista Mark Pickstone (mimo jiné člen Schwarzeneggar) zemřel 12.3.2022. The ungovernable force je ale pro tuto skupinu zcela zásadní heslo a nic je nezlomí. Za 42 let existence mají za sebou bezpočet koncertů napříč celým světem, řadu singlů a alb. Jejich koncerty v 90 letech minulého století provázely časté nepokoje. Tehdejší britský konzervativní establishment zkrátka nebyl nakloněn otázkám práv zvířat, sociálním tématům a už vůbec ne anarchismu, protiválečnému hnutí a squattingu.
V současnosti hraje Conflict v tomto složení: Colin Jerwood (zpěv), Stuart Meadows (bicí), Gav King (kytara), Fi Friel (zpěv), Fran Fearon (baskytara).

Takže přátelé nezkrotnou sílu všem a uvidíme se.

https://www.youtube.com/watch?v=2dbCeagk4NI
https://www.facebook.com/CONFLICTPunk/
https://www.mortarhatesales.com

EYE FOR AN EYE (hard-core/punk, PL)
Tahle sympatická parta existuje od roku 1997 a od svých začátků je věrná zásadám nezávislé scény. Na svém kontě mají 7 vinylů. Jako poslední je jejich deska z minulého roku nesoucí název „TERAZ".Charakteristickým rysem EFAE je nezaměnitelný vokál Anny Świstak a vymazlené melodické linky kytary.Jako celek zní kapela velmi energicky a nadupaně. Kapela je mimořádně činorodá i co se týká pořádání koncertů a příspěvků do různých zinů.
https://www.youtube.com/watch?v=WYK45VE6LXA
https://www.facebook.com/efaepl/

LUCIFER EFECT (punk-rock, Rožnov p.R)
Hledat dnes kapely hrající ryzí punk je čím dál tím těžší.Jednou z nic jsou rožnovští Lucifer Efekt kteří to navíc opravdu umí a nejde o žádnou lacinou odrhovačku. Inteligentní texty, sborové vokály a precizně zahraný pure punk je tou nejlepší pozvánkou.
https://luciferefekt.bandcamp.com/



ULOŽIT SI TUTO AKCI





Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín -Beseda, Svárov 671, Vsetín

PRODEJ VSTUPENEK Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín -Beseda, Svárov 671, Vsetín

KOUPIT VSTUPENKY na Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín -Beseda, Svárov 671, Vsetín

Zaslat odkaz na kulturní akci Conflict (UK) + Eye For An Eye (PL) + Lucifer Efekt- Vsetín -Beseda, Svárov 671, Vsetín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?