Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Ostravě

COAL brickHOUSE- Ostrava

Akce již proběhla!

02.02.2024

Akce již proběhla!

BrickHouse DOV, Vitkovicka 3365, Ostrava

Cena:399 Kč

PRODEJ VSTUPENEK COAL brickHOUSE- Ostrava -BrickHouse DOV, Vitkovicka 3365, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce COAL brickHOUSE- Ostrava

Zbrusu nový housový event je tady! Proměníme jeden z největších hudebních klubů v Ostravě na jedinečný housový večírek se speciálním stage designem, jedinečným sound systemem VOID a delikátním line upem. Hlavní stage bude jedna velká jungle!

------------------------------------------

SPECIAL GUESTs

Na tuto speciální noc jsme vybrali již osvědčené jména, která v minulosti vystoupila na našem festivalu a ze kterých jsme si společně doslova sedli na zadek.

Jeden z dvojice hlavních hostů, JAMES COLE je jedním z nejuznávanějších a nejtalentovanějších osobností maďarské hudební scény. Je nejen DJ, ale také promotér, majitel klubu, organizátor festivalu, grafický designér, zakladatel a redaktor DJ magazínu. Jeho skvělá produkce se objevuje všude ve světě na těch největších festivalech hrána jmény jako Marco Carola, Hot Since 82 nebo Joseph Capriati a mnoho dalších.

Druhý hlavní host tohoto večera je berlínská legenda, Marco Resmann, kterého jste letos mohli slyšet na COAL Festival, Žermanická přehrada, kde svým closing setem okouzlil publikum. Tento pán je ikona berlínského Watergate Club, jeho styl kombinuje house a techno a vytváří tak jedinečnou atmosféru na tanečním parketu. Šaman, který od 90. let buduje elektronickou scénu v Berlíně ovládne ostravský klub Brickhouse!

Společně se zahraničními hosty vystoupí jedna z předních postav pražské elektronické scény dj a producent Fatty M, mimojiné zakladatel projektu KOMIKS. Společně s Fatty M přijede z Prahy dj Biodan, promotér legendárního klubu Bukanýr Boat, který je nedílnou součástí pražské scény již několik dlouhých let. 

Začátek večera bude v podání COAL residents boys, jmenovitě pak Marco Key, Mendoza, Mikeshi, KDLK, Teddybear a Van Vega.

------------------------------------------

STAGE

Stage design projde výraznou revolucí. Těšit se můžete na novou tematickou stage s prvky jungle, která vás vtáhne do děje více než kdykoli předtím. 



Štítky: House, Techno

ULOŽIT SI TUTO AKCI





COAL brickHOUSE- Ostrava -BrickHouse DOV, Vitkovicka 3365, Ostrava

PRODEJ VSTUPENEK COAL brickHOUSE- Ostrava -BrickHouse DOV, Vitkovicka 3365, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY na COAL brickHOUSE- Ostrava -BrickHouse DOV, Vitkovicka 3365, Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci COAL brickHOUSE- Ostrava -BrickHouse DOV, Vitkovicka 3365, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?