Úvod  -> Festivaly v Plzeňském kraji  ->  Festivaly v Domažlicích

Festival Chodrockfest 2022- Domažlice- Dymytry, Škwor, Harlej, Traktor, Wohnout, Pokáč, Xindl X a mnoho dalších

Akce již proběhla!

12.8.2022-13.8.2022

Akce již proběhla!

15:30

Domažlice

Cena:750,-

PRODEJ VSTUPENEK Festival Chodrockfest 2022- Domažlice- Dymytry, Škwor, Harlej, Traktor, Wohnout, Pokáč, Xindl X a mnoho dalších -Domažlice

Popis kulturní akce Festival Chodrockfest 2022- Domažlice- Dymytry, Škwor, Harlej, Traktor, Wohnout, Pokáč, Xindl X a mnoho dalších

12. a 13. srpna se v domažlickém jezdeckém areálu TJ Start znovu uskuteční rockový festival Chodrockfest, který má za sebou již deset zdařilých ročníků. Na dvou střídajících se pódiích zahraje téměř dvacítka českých kapel. I tento rok se návštěvníci mohou těšit na již oblíbený bezhotovostní systém placení, sprchy, úschovnu s možností dobití mobilních telefonů a mnoho jiného.

Chodrockfest se stal oblíbeným díky originálnímu prostředí jezdeckého oddílu, které je písčité, terasovité a obklopené stromy, zajišťující příjemný stín v horkých letních dnech. Velkou výhodou je umístění parkoviště a stanového městečka, které je v těsné blízkosti hlavního areálu. Festival každoročně probíhá zároveň s domažlickými Chodskými slavnostmi a Vavřineckou poutí.

Na návštěvníky čekají dva dny nabytého line-upu. Na jedenáctý ročník Chodrockfestu přijali pozvání  Traktor, Škwor, Harlej, Dymytry, Jelen, Wohnout, Xind X, Pokáč, Jakub Děkan, Alkehol, Fast Food Orchestra, Lety Mimo, Komunál, Plexis, Záviš, Prague Conspiracy, Sticx a další. Celý program bude ukončen velkolepou afterparty s DJs.

Nyní jsou k dostání celofestové vstupenky za 750,-Kč na www.vstupenkovna.cz nebo v obvyklých kamenných předprodejích. Ke konci května budou v prodeji také slevové vstupenky např. pro dárce krve, ZTP, děti do 150cm, AČR nebo pro důchodce nad 70 let.

„Děkujeme všem za přízeň a těšíme se, až se ve zdraví sejdeme na Chodrocku v Domažlicích!“


Festival Chodrockfest 2022 v srpnu 2022 v Domažlicích




Další koncerty skupiny Dymytry
Oficiální web skupiny Dymytry: http://dymytry.cz/


Další koncerty skupiny Harlej
Oficiální web skupiny Harlej: http://harlej.cz/


Další koncerty skupiny Škwor
Oficiální web skupiny Škwor: http://www.skwor.cz/


Další koncerty skupiny Traktor
Oficiální web skupiny Traktor: http://www.traktor-rock.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





info@westmusic.cz
http://chodrockfest.cz/










PRODEJ VSTUPENEK Festival Chodrockfest 2022- Domažlice- Dymytry, Škwor, Harlej, Traktor, Wohnout, Pokáč, Xindl X a mnoho dalších -Domažlice

Zaslat odkaz na kulturní akci Festival Chodrockfest 2022- Domažlice- Dymytry, Škwor, Harlej, Traktor, Wohnout, Pokáč, Xindl X a mnoho dalších -Domažlice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?