Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Brně

Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno

Akce již proběhla!

05.09.2020

Akce již proběhla!

Atletický ovál za Anthroposem, Pisárecká 270/9, Brno

Cena:1 300 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno -Atletický ovál za Anthroposem, Pisárecká 270/9, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno

Pozor, pozor! Na vědomost se dává, že největší evropský festival chilli papriček a všeho, co je hot, bude už 5. 9. 2020. 

V programu nebude chybět souboj ostrých borců o titul Chilližrouta, cooking show a workshopy, ani živá kapela. Hromady dobrého jídla a hektolitry skvělého piva jsou samozřejmostí!

Bližší info brzo doplníme. A po stravitelných dávkách vám všechny žhavé zprávy budeme servírovat také na našich sociálních sítích nebo na webu.

 

A teď dvě důležité novinky!

 

Tou první je, že festival bude rozdělen na dvě zóny - zelenou a červenou, každá s kapacitou 1000 lidí.  Do předprodeje jsme uvolnili 800 vstupenek do zelené a 800 do červené zóny. Dalších 200 do každé z nich bude k zakoupení na místě. Takže kdo dřív přijde… však to znáte.

Upozorňujeme, že pokud se nezmění nařízení související s virem, jehož jméno se nevyslovuje, mezi zónami nebude možné přecházet. Takže pokud se za námi chystáte s bandou přátel, ohlídejte si, ať máte na lístku stejnou barvu. A nebojte, stánky budou v obou zónách stejné, takže nad tím, která barva je lepší, přemýšlet opravdu nemusíte.

 

A novinkou druhou jsou VIP vstupenky. Jejich cena je 1300 Kč a zřejmě vás zajímá, co v ní je. Takže... kromě vstupu samotného, vám bude umožněn vstup do zákulisí festivalu a do VIP zóny s neomezenou konzumací jídla a pití (ano, i piva). Všechno, co se bude dít na pódiu, budete moci sledovat hezky v sedě a z první lajny. A k tomu všemu od nás dostanete ještě tričko s motivem Chillibraní dle výběru.

Trička zakoupená v rámci VIP vstupenky budou k vyzvednutí na místě konání. Ale pokud byste ho měli doma rádi předem, napište Míši na michaela@chillibrani.cz do 15. 8. email s adresou a my vám jej týden před akcí doručíme ;)



Štítky: Jídlo / Nápoje, Festival

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno -Atletický ovál za Anthroposem, Pisárecká 270/9, Brno

PRODEJ VSTUPENEK Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno -Atletický ovál za Anthroposem, Pisárecká 270/9, Brno

KOUPIT VSTUPENKY na Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno -Atletický ovál za Anthroposem, Pisárecká 270/9, Brno

Zaslat odkaz na kulturní akci Chillibraní a Chilližrout 2020- Brno -Atletický ovál za Anthroposem, Pisárecká 270/9, Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?