Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Cesta dechu- Praha

Akce již proběhla!

20.08.2020

Akce již proběhla!

Sangha Užovky, Petra Rezka, Praha

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Cesta dechu- Praha -Sangha Užovky, Petra Rezka, Praha

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Cesta dechu- Praha

Awakened Breath, Štěpán Faun a Sangha Užovky Vás zvou na událost CESTA DECHU.

Suzy Nana – certifikovaná breathwork facilitátorka propojí své průvodcovské schopnosti s hudbou Štěpána Fauna v prostorách komunitního bytu Sangha Užovky. Můžete se těšit na jedinečně hluboký, intenzivní a léčivý zážitek práce s dechem doprovázený improvizovanou hudební krajinou.

Sejdeme se v 18:00 v Užovkách. Přivítáme se, naladíme se, rozkoukáme se.

Pak se stručně seznámíme s procesem, který nás čeká a...

poté se společně ponoříme do tajů vlastního dechu a hudby.

A nakonec to spolu trochu probereme, posdílíme, poradíme si, vyměníme si kontakty a uvidíme co s rozd(m)ýchaným večerem.

S sebou: pohodlné oblečení láhev s vodou a vlastní deku nebo přikrývku

Cena zase otevřená. Pokud chceš přijít a nemáš peníz tak napiš a nějak to vysyslíme.

Maximální počet účastníků: 20

 

 

 

More info:

Conscious connected breath ( "vědomý propojený dech"), jakožto nástroj k vnitřnímu probuzení, sebeléčbě, trasnformaci či hluboké relaxaci je jedinečným příkladem mocného vědomí a moudrosti našeho těla. Mysl a tělo jsou jeden celek. Zvědomíme-li náš dech, zvědomíme i propojení našeho těla, mysli a pocitů. Chceš se naučit vědomě dýchat? Chceš prožít stav hlubokého vhledu do svého nitra a podívat se co se skrývá pod povrchem? Chceš posílit sebevědomí, spojit se s vnitřní sílou a vědomě posunout své osobní hranice?

:::::::::::::::::::::::: Výhody vědomého dechu::::::::::::::::::::::::::::::::

- uvolnění energetických a emočních blokací, které nám často stojí v cestě k osobnímu rozvoji - možnost zkoumaní vlastního těla, psyche a podvědomí

- je možné se bezpečně dostat do změněného stavu vědomí a najít cestu jak komunikovat s vlastním tělem, emocemi a energii

- uvolnění stresu, vybití přebytečné nezpracované energie

- detoxikace organismu, podpora imunitního systému -podpora sebevědomí, transformace, spojení se s vnitřní sílou

 .....................................................................................................

Při této cestě s dechem pro vás bude vytvořen bezpečný prostor pro vnitřní práci. Setkání se sám se sebou. Vždy záleží jen na vás, jak hluboko chcete jít. Vysvětlíme si, jak si uvědomovat vlastní dech, aby se nám stal pomůckou k sebepoznání. V průběhu budeme doprovázeni hudbou – citlivě tvořenou v daný okamžik přesně pro tu fázi a intenzitu procesu, ve které se skupina i jednotlivci nachází. Kombinace hudba a intenzivního dechového prožitku vás může zavést do dávných vzpomínek či vám může pomoci s odstraněním energetických / emočních blokací. Maximalní počet účastníků: 20 Prožitkem provází: Susy Nana – certifikovaný breathwork facilitator, Bach flower remedy practitioner a průvodcem Womb alchemy. Při své práci s lidmi Susy vytváří bezpečný prostor pro vnitřní ponory, cesty poznání. Jako breathwork facilitátor sdílí techniku vědomého dechu jako nástroje vnitřní transformace, léčení, sebepoznání a probuzení. Susy při svých dechových cestách vede účastníky k probuzení plného potenciálu a přiblížení se ke své podstatě bytí, své čisté esenci. Jako Bach flower remedy proctitioner pracuje s vibrační medicínou Bachových esencí. Zaměřuje se na podporu a harmonizaci nejrůznějších životních situací skrze vibrační potenciál rostlin a stromů. Tím přímo propojuje své klienty s léčivým potenciálem přírody. Jako průvodce Womb alchemy (alchymie Lůna) pracuje Susy se ženami, které se rozhodly vydat na cestu hlubokého propojení s moudrostí vlastního Lůna. Na cestu probuzení Lůna (Womb awakening). Skrze meditace, dech a hlubokou vnitřní práci přivádí ženy k propojení s jedinečnou frekvencí tohoto posvátného prostoru. Susy sdílí svou práci jak online, tak na svých workshopech v různých zemích Evropy a to zejména v Česku a Portugalsku, které se nedávno stalo jejím druhým domovem.

 

Štěpán Faun – improvizovaná hudební cesta

Hraje k meditacím, procesům a k tanci – ecstatic dance, trance dance, blindfold dance, taneční cesty, kontaktní improvizace

Nemá písničky, má přístup k hudebnímu toku. Písničky začnou být nuda, improvizace ne. To přináší ryzí schopnost doprovázet procesy jako právě různé meditace, dechová cvičení atp.

- kytara, buben, zpěv, looping, různé perkuse a handpany, tangdrumy a další nástroje – ne všechny jsou vždy k dispozici

Vystupoval a tvořil s:

Pepe Danza, Vojta Violinista, Michal Šeps, Guy Barrington, City Shamanz, Balu Avakyan, Anna Vašinová a dalšími.

Brzy vydává svoje první CD .

 

 

Těšíme se na vás, s láskou Susy a Štěpán



Štítky: Hudba, World music / Ethno / Folk, Umění, Workshop, Spirituální, Osobní rozvoj

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Cesta dechu- Praha -Sangha Užovky, Petra Rezka, Praha

PRODEJ VSTUPENEK Cesta dechu- Praha -Sangha Užovky, Petra Rezka, Praha

KOUPIT VSTUPENKY na Cesta dechu- Praha -Sangha Užovky, Petra Rezka, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci Cesta dechu- Praha -Sangha Užovky, Petra Rezka, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?