Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty v Českých Budějovicích

České Budějovice

Akce již proběhla!

12.12.2021

Akce již proběhla!

19:00

Dk Metropol


Popis kulturní akce České Budějovice

Fešáci jezdí pravidelně do Českých Budějovic již od roku 1974. Tehdy ještě i s Michalem Tučným. V loňském roce se vánoční saloon Fešáků díky Covidové situaci neuskutečnil. Bylo to poprvé od roku 1974.

V tomto roce chtějí Fešáci oslavit v rámci vánočního vystoupení i několik zásadních jubileí.

6.2 oslavil Tomáš Linka (hlavní zpěvák skupiny) své 75. narozeniny. 23.9. oslavil své 80. narozeniny další zpěvák a dlouholetý člen Fešáků Robert Moucha. No a 29.4. by se dožil 75 let další zásadní postava Fešáků zpěvák a bandžista Pavel Brümer. Na něho bychom rádi v první půlce představení také vzpomněli. Kdybych to měl tedy shrnout…

První půlka představení bude patřit našim oslavencům, křtu nové autobiografické knihy Tomáše Linky,  a druhá vánocům, vánočním písním, nebude chybět vánoční veselá scénka a v závěru samozřejmě koledy v úpravách Fešáků, které mají naši fanoušci v našem podání velmi rádi.

Moderovat bude opět Pavel „BEZI“ Bezouška hlavní dramaturg Country radia a hostem bude naše bývalá členka a zpěvačka Hana Mladá dříve Rychlá.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





lucie.seznam@seznam.cz
https://tickets.colosseum.eu/metropol-cb/standard/Hall/Index/1103667/ckwco8XIMQea790ouIhL8g_rov__rov__xcodex_AGA1gFbU4wgOisjDJie2oLJACvMicPQfToybdQ__?


Zaslat odkaz na kulturní akci České Budějovice -Dk Metropol na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?