Úvod  -> Koncerty v Libereckém kraji  ->  Koncerty v Jablonci nad Nisou

Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou

Akce již proběhla!

02.09.2021

Akce již proběhla!

16:30

Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou

Cena:50,-

PRODEJ VSTUPENEK Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou koupit vstupenku na Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou

Přípravné mezistátní utkání Česká republika U20 – Německo U20


Přijďte podpořit mladé reprezentanty kategorie U20 v zápase proti Německu. Svěřenci trenéra Jiřího Žiláka vstoupí na Střelnici v Jablonci nad Nisou do dvouměsíčního přípravného cyklu, ve kterém odehrají celkem 5 přípravných duelů.


Cena vstupenky na zápas #ceskarepre U20 proti Německu je 50 Kč a otevřena bude jen hlavní tribuna A – východ. Majitelé permanentek FK Jablonec mají vstup na utkání zdarma. Majitelé permanentek na tribunu A – východ mohou sedět na svých místech, permanentkáři z tribuny B – západ pak mohou obsadit jakékoliv volné místo v sektorech pro fanoušky.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou

PRODEJ VSTUPENEK Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou prodej vstupenek  Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou

Zaslat odkaz na kulturní akci Česká republika U20/vs. Německo U20/- Jablonec nad Nisou -Stadion Střelnice Jablonec nad Nisou na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?