Úvod  -> Koncerty v Olomouckém kraji  ->  Koncerty v Prostějově

ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov

Akce již proběhla!

23.04.2022

Akce již proběhla!

19:00

Společenský dům Prostějov Prostějov

Cena:590,-

PRODEJ VSTUPENEK ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov koupit vstupenku na ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov

Akce se přesouvá na nový termín 23.4.2022 z důvodu vládních opatření. Vstupenky zůstávají v platnosti a není nutná výměna.


Českomoravská hudební skupina, která originálním způsobem zpracovává lidové písně. Na scéně působí již přes třicet let. Za tu dobu se Čechomor mnohokrát proměnil jak personálně, tak stylem hudby. Jeho charakteristickým rysem ale vždy zůstala nápaditost aranžmá, osobitá interpretace a inspirace v lidové písni.

Skupina koncertovala úspěšně v Evropě, Severní Americe, Rusku, Číně, Mongolsku a Austrálii, natočila přes dvacet alb pro přední česká i světová vydavatelství a spolupracovala s řadou významných umělců – americkou písničkářkou Suzanne Vega, irským zpěvákem Iarlem Ó’Lionáirdem, japonským bubeníkem a hráčem na šakuhači Joji Hirotou, baskytaristou Tonym Levinem, Jazem Colemanem, Vladem Kumpanem nebo Ivanem Táslerem.

Po úspěšném řadovém albu Nadechnutí (2018), na kterém hostoval dechový soubor Kumpanovi muzikanti, vydává Čechomor na podzim 2020 novou desku s názvem Radosti života.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov

PRODEJ VSTUPENEK ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov prodej vstupenek  ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov

Zaslat odkaz na kulturní akci ČECHOMOR/KOOPERATIVA TOUR 2021/- Prostějov -Společenský dům Prostějov Prostějov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?